NUI

Přírodní fixační vosk na obočí Reo

Produkt skladem
790 Kč

Dostupné varianty

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 23. 4. - 25. 4.

  • Výdejny po celé ČR

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.

NUI Cosmetics Natural Brow Sculpt - klíčové ingredience pigmentovaného fixačního vosku jsou ricinový olej, kandelilový vosk, karnaubský vosk, kaolin a výtažky z bylin. Ricinový olej má vliv na růst obočí, řas a vlasů, dokáže zjemňovat, regenerovat, napomáhá hojení, vyhlazuje jemné vrásky a hydratuje.  Karnaubský a kandelilový vosk poskytuje soudržnou konzistenci a používá se jako ko-emulgátor, má vodoodpudivé vlastnosti, vytváří na pokožce jemný ochranný film a zafixuje obočí do vámi požadovaného tvaru. Výtažky z bylin jako jsou vodilka kanadská, oregano, tymián či levandule pokožku chrání a hojí, mají adstringentní a antiseptické vlastnosti.

> složení: 100% natural / 80 % Organic / Vegan / Gluten Free
> obal: recyklovaný plast
> trvanlivost: spotřebujte do 12 měsíců od otevření
> Cruelty Free: netestováno na zvířatech
> původ: USA
> pleť: pro všechny typy pleti

Složení:
Ricinus Communis (Castor) Seed Oil*, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax*, Stearic Acid°, Kaolin, Magnesium Stearate, Tocopherol (Vitamin E), Origanum Vulgare (Oregano) Leaf Extract*, Thymus Vulgaris (Thyme) Extract*, Cinnamomum Zeylancum (Cinnamon) Bark Extract*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract*, Hydrastis Canadensis (Goldenseal) Root Extract*, Cinnamal**, Linalool**, Limonene**, Geraniol**. May Contain: Titanium Dioxide, Iron Oxides (CI 77499, 77491, 77492)
* Certifikované BIO složky
** přirozeně se vyskytující v éterických olejích
° rostlinný původ

Značka NUI
Katalogové číslo NUI_4271
Objem 2,5 ml
Orgány a tělo pleť, vlasy a nehty
O značce / NUI

Berlínská značka NUI nabízí luxusní přírodní kosmetiku, která si zakládá na udržitelnosti, zodpovědnosti a respektu.

Původ značky vychází z vlastní potřeby zakladatelky, která pro sebe vyhledávala kvalitní veganskou kosmetiku, ale na trhu našla jen nepříznivé výrobky.

Poslání NUI je poskytovat kosmetickému průmyslu nové impulsy. Stanovuje jasné akcenty pro vědomou a udržitelnou budoucnost, ve které se cítíme a vypadáme lépe než kdykoli předtím.

Mohlo by se vám líbit