Valentýnská #DIY výzva: 3 tipy na osobní dárky

Valentýnská #DIY výzva: 3 tipy na osobní dárky

Pozvání na večeři, puget rudých růží, bonboniéra s čokoládovými srdíčky… Je přesně tohle ta šablonovitá verze Valentýna, které se chcete vyhnout? Hledáte něco opravdu originálního? Dárek, do kterého můžete vložit kus sebe? Pokud jste si odpověděli třikrát ano, oplatíme vám to třemi tipy na láskyplné dárky, jaké budete muset (více méně) vyrobit vlastníma rukama. A pozor! Pamatovali jsme na všechno – na dárky pro něj i pro ni, na gesta velká i zdánlivě miniaturní, na čerstvě i dlouho zamilované. Co si na seznam #couplegoals zařadíte vy?

Máte dlouhou historii?

Možná jste už těch společných Valentýnů zažili pět. Nebo dokonce deset! A každým rokem se hůř a hůř vymýšlí nějaký netuctový program a zajímavý dárek, co? Nezoufejte. My jsme na to kápli! Nejspíš si ten pocit ještě pamatujete z Vánoc, kdy se to foto dárky jen hemží – že je vlastně hrozně dojemné se prohrabávat společnou minulostí, vybírat, a tím pádem oživovat ty nejhezčí vzpomínky. Přesně tohle pojďte na valentýnský pátek udělat – ale ne každý sám, jako překvapení, nýbrž spolu! Ať už vyberete klasické fotoalbum, nebo se pustíte do scrapbookingu, garantujeme vám, že z toho bude příjemný večer ve dvou. A pokud nedržíte Suchej únor, láhev bílého či červeného vaší kreativitě rozhodně neuškodí!

Pinterest

Chcete udělat velké gesto?

Ehm, tak tenhle dárek nejspíš sami vyrobil nezvládnete. Ale není to žádná ostuda. Ne každý je zámečník. Takže! Jestli se chystáte navrhnout milované ženě (nebo milovanému muži) společné bydlení zrovna na svátek všech zamilovaných, fandíme vám. Pátek čtrnáctého by rozhodně mohl přinést víc štěstí než pátek třináctého! Každopádně, pokud nechcete, aby nabídka soužití působila vážně, a ne ukvapeně, dodejte jí štábní kulturu. Nechte vyrobit nový svazek klíčů! Pokud jsou pro něj, elegantní pánská klíčenka jistě udělá dojem. A pokud má být tou šťastnou ONA, co takhle jí rovnou vyklidit (velkou!) přihrádku v koupelně a pořídit nějakou novou pečující kosmetiku? Bude se cítit domácky raz dva.

VEMZU a @orbitkey

Slavíte na dálku?

Nemůžete být na Valentýna spolu, ale nechcete 14. února přejít bez povšimnutí? Nebo spolu randíte jen krátce a nechcete moc tlačit na pilu? Zabalte svojí lásce do školy (do práce, na služební cestu, na misi, na školení, nebo kam to musí neodkladně odjet) vlastnoručně ukuchtěný oběd s nějakým osobním vzkazem! Když tomu navíc dáte i cool balení, třeba znovupoužitelný svačinový sáček, bude to mít pozitivní efekt nejen na planetu, ale i na vaši lásku. Proč? Protože si na vás a na tuhle pozornost vzpomene pokaždé, když vytáhne domácí oběd z batohu nebo z kabelky. Fikané, že?

@luckies