Co mají sexy hvězdy pod oblečením

Co mají sexy hvězdy pod oblečením

Podprda musí za každou cenu dělat co největší kozy. Kalhotky mají být pidi tanga z rudé krajky. Je třeba se vejít do cílové velikosti XS a vůbec – pokud nevypadáte jako modelka, neměla byste se snad raději ani svlékat.

Aha. Sorry. Tak tohle nehraju.

Odmítám nosit něco, co mě tlačí a řeže a co si musím pořád popotahovat a upravovat jenom proto, abych splnila mokré sny marketérů o sexy šelmě. A ani se nedivím, že celá Victoria’s Secret jde pomalu ale jistě do kopru. Dobře jim tak. Když i supermodelky musí měsíce cvičit, aby se do těch jejich krajzlíků vešly...

Jak nakupovat prádlo jako moderní sebevědomá žena?

Nahá jsi božská

Každá ženská je nejkrásnější nahá a reálně je úplně jedno, co si myslíte o velikosti svého pozadí, břicha nebo ňader. Sexy je sebevědomí. Krajka je vedlejší. Ten pravý z vás nakonec každé prádlo serve tak rychle, že si ani nevšimne jeho barvy.

Důkazem je zadek Kim Kardashian a experimentálně jsem to ověřila i já.
// Calvine Klein, Kim Kardashian

Velikost je bullshit

Velikosti jsou jenom škatulky, do kterých se nás výrobci snaží narvat. Raději než sexy tanga navíc si kupte krejčovský metr, pořádně se změřte a nakupujte podle skutečných rozměrů, ne podle zkratek. Pokud to vaší duši pomůže, cedulky pak můžete kdykoli odstřihnout. Boty si taky nekupujete o dvě čísla menší. Tak jak vás napadlo, že se spoďárama to bude jiné?

Říkal tady někdo, že sexy je jen velikost XS? Rihanna uvádí značku Savage x Fenty
– a je na co se dívat. // @savagexfenty

Welness program

Kostice omezují funkci lymfatických uzlin v podpaží, necertifikované materiály jsou plné zbytkových chemikálií. Takže pokud chcete detox a krásnou pleť, místo masáže jednou za měsíc si kupte raději pohodlné prádlo pro každodenní nošení.

Gigi Hadid vždy ví, co je pro její zadek nejlepší…
// @gigihadid @tommyhilfiger @luigiandiango @wmag

Tvoje věc

Spodní prádlo je tu pro vás a vaše potěšení. Pro každodenní nošení je klíčové pohodlí, ale jsou chvíle, kdy můžete potřebovat víc. Jaké nosíte prádlo je jen vaše věc. Já jsem svou diplomku obhajovala v černé krajce a podvazcích. Ti tři pánové v komisi to ale netušili. Oblékla jsem se tak jen pro sebe. A cítila jsem se skvěle, dokonce i v závěrečné, poněkud ostřejší, diskusi.

Například blížící se den zamilovaných by mohla být ta chvíle, co myslíte...? // @savagexfenty

PS: Chlap by si na sebe dobrovolně žádné kousavé trencle neoblékl. Nikdy. Na to má sám sebe příliš rád. Nemůžeme se my ženské inspirovat?