Zima je OUT! Jarní sezóna IS COMING! Představujeme vám horký trend letošního roku – SKINIMALISMUS! Minimalistický přístup k líčení a maximální v péči o pleť. Dokonale zdravá a zářivá pleť se stává ultimátním krokem pro tuto přirozenou estetiku. Jak na to?

Krása vychází zevnitř. Moc velké klišé? Nesouhlasíme. Doplňky stravy jsou dnes nezbytností. Milujeme značku D-LAB, která podporuje krásu žen, zevnitř–ven. MUST HAVE je jejich inovativní kolagen pro pevnější a mladší pleť a hloubková hydratace vlasů pro ochranu před vnějšími vlivy. Díky D-LAB se budete nejenom cítit = vypadat krásně, ale budete to i opravdově žít na vlastní kůži! A protože "knock knock", plavková sezóna… za zmínku též stojí jejich produkty pro hezké opálení nebo odvodnění

PRO DOSAŽENÍ PŘIROZENĚ ZÁŘIVÉ PLETI JSOU NUTNÉ PŘEDEVŠÍM TYTO 4 BASIC KROKY:

1. EXFOLIACE odumřelých buňek 1x týdně, lépe se pak vstřebávají=fungují následně aplikovaná séra a krémy,
2. ČIŠTĚNÍ 
ráno a večer, od make-upu, mastnoty a nánosů nečistot,
3. TONIZACE

4.
a konečně HYDRATACE.

Ne jinak, ne naopak, nic nevynechávat. Sáhněte po oblíbených pleťových maskách a peelinzích ANTIPODES, a kvalitních sérech a krémech Grown Alchemist, např. Hydra-Repair Day Cream. Tento nemastný! hydratačný krém chrání pokožku před volnými radikály a zároveň ji hydratuje po celý den, aniž by na ni zanechával lesk.

Chcete-li své pleti dopřát ještě o level víc, zaměřte se na produkty s vitamínem C. Vitamín C pleť rozzáří, sjednotí, podpoří tvorbu kolagenu a má tolik potřebné antioxidační účinky. GAME CHANGER NO.1 je pak bez debat RETINOL. Nebo chcete-li RETINAL. RETINOID. RETINOIL. (Dámy, kdo chce vědět více o tomto zázraku, napište nám komentář pod článek a my se vytasíme s článkem superlativ na toto téma, v rozsahu srovnatelným s Jiráskovým románem Temno. Tedy rozzářeno.)

Přirozený make-up a tónovanou pleť získáte pomocí našich přírodních produktů švédské značky MANASI 7 a australské INIKA Organic. MANASI 7 nabízí širokou paletu multilíčidel, díky kterým podtrhnete přirozenou krásu svých rtů, tváří a očí jedním sofistikovaným produktem. INIKA Organics se naopak hrdě chlubí (vy)zapečenými minerálními rozjasňovači a bronzery. Obě značky doporučujeme pro jejich přírodní beauty produkty, takže se nemusíte bát, že by vaše krása byla krutě vystavena chemickým látkám. Vyzkoušejte je a pocítíte rozdíl… na vlastní tváře!

Skinimalismus a bold dekorativismus ruku v ruce? Přesně tak. Minimalismus je sice fajn, ale přeci jen NĚKDY VÍCE JE LÉPE.
Alias když ubereme na make-upu, můžeme si dovolit více barev a textur na očích a rtech. Řasenka Alima Pure Natural Definition Mascara
vaše řasy opticky prodlouží a dodá jim objem, aniž by vypadaly uměle… whatever that means. Jestli hledáte řasenku – je to tato!

The 80's are coming back to us! Neonové barvy právě teď zažívají svůj velký come back. Sáhněte po produktech od značky MANASI 7,
jako je Blush & Glow nebo High Impact Lipstick, které jsou main hero pro tento trend. Vyzkoušejte výrazné barvy na oči, tváře i rty
a vytvořte s nimi nevšední look. Trendy je být odvážná a nerušit si svoji krásnou auru tím, co si kdo myslí.

Long Live Glittering Eyeshadow!! Třpytící se oční stíny populární byly a budou! Pro dosažení party queen
vzhledu se vyplatí sáhnout po výrobcích, které jsou speciálně navrženy pro tyto příležitosti.

Značka Alima Pure nabízí nepřehlédnutelné Luminous Shimmer Eyeshadow nebo Pressed Eyeshadow,
které dodají vašim očím žádoucí over the top lesk a třpyt. Nebojte se experimentovat, máte naši plnou podporu.  

Tak rukavice dolů, štětce a prstíky nahoru! BE BOLD, BE UNIQUE & CRAZY, a nebojte se experimentovat!