VEMZU × SOFIAN MEDJMEDJ – „To tě to baví?“ Sofian vás oblékne do hlášky ze svého fresh singlu

VEMZU × SOFIAN MEDJMEDJ – „To tě to baví?“ Sofian vás oblékne do hlášky ze svého fresh singlu

V lednu vyprodal sólový koncert v klubu FAMU, na podzim se chystá vydat debutovou desku, a ještě než naplno vypukne festivalová sezóna, potěší fanoušky suprovým merchem. Sedmnáctiletý Sofian Medjmedj se může pochlubit, že nahrával song v Abbey Roads a „jel bomby“ s Benem Cristovaem, a přesto zůstává pokorným, autentickým klukem, který se nestydí dát najevo radost, že si žije svůj sen.

Merch odkazuje na Sofianův nejčerstvější singl „To tě to baví?“, který je na světě i s vymazleným videoklipem. Uvidíte v něm vrchovatou porci cool efektů, Sofianovo sídliště, no, a taky obživlou holku z gameboye v podání Naomi Adachi.

 

A pokud najdete sebe (nebo své mladší já) v textu písničky, není to nic divného – psal ji sám život. „Text vyšel z mé osobní zkušenosti. Jinak psát ani neumím. Prozradím vám jen to, že hudebníci jsou citliví lidé, a když se zamilujou, mohou se snadno stát součástí nějaké hry. To se pak dějou věci,“ naťukl soukromé záležitosti Sofian.


Řečnická otázka „To tě to baví?“ se každopádně hodí nejen pro milostná rozčarování. Ale třeba taky v situaci, kdy žasnete, jak se někdo nesmyslně handrkuje na poštovní přepážce. Nebo když vás šéfová neustále dokola peskuje za něco, co fakticky nepobíráte – a vlastně ani pobírat nechcete. Přesně v takové chvíli je super mít triko (nebo crop top!), co chování dotyčné(ho) okomentuje za vás.

Vybírat si můžete hned ze tří střihů triček – máme tu dámský crop top, prodloužený pánský střih a do třetice i variantu unisex. Holky mají tu výhodu, že se můžou rozhodnout, jestli chtějí hlášku „To tě to baví?“ nosit radši černou na bílém, nebo naopak.


A abyste věděli, kam si nový merch určitě přibalit, v létě můžete Sofiana vidět (a slyšet) živě hned na několika obřích českých festivalech. Ať už vyrazíte na Colours (of Ostrava), na Rock for People, nebo na Sázavafest, určitě nepropásněte Sofianovu live show! Nás baví naživo úplně nejvíc, proto jsme se taky rozhodli jeho tvorbu podpořit – a teď hned vám můžeme prozradit, že se Sofian v budoucnu objeví na některém z plánovaných akcí VEMZU. Takže už můžete startovat těšící mód!