Jak se nezbláznit ze svatební sezóny? Cool návod pro snoubence i hosty

Jak se nezbláznit ze svatební sezóny? Cool návod pro snoubence i hosty

Minulý pátek jsem se vdala. Závoj jsem zapomněla ve svatebním apartmá, neohlídala jsem správný zasedací pořádek a výslužky jsem chystala až na hostině, po které zbylo 5 kilo hummusu, jelikož si všichni mysleli, že je to hořčice. (Hádejte, kdo měl připravit popisky na raut?) Jako zkušená koordinátorka svatebního veselí vám tedy předám pár dobrých rad - ze života do života.

@pinterest

Jsem nevěsta. Značka: plánuju a zářím

Moje hlavní doporučení zní: buďte trochu sobecká. Pokud nemáte k ruce svatební agenturu, pravděpodobně to budou vaše bedra, na kterých bude ležet odpovědnost za výběr světýlek, dekorací, květin, vývazků, jmenovek, hudby a tisíců dalších maličkostí. Myslete proto hodně sama na sebe. K nevěstě, jejím šatům, střevíčkům a účesu se upíná pozornost všech hostů (a samozřejmě i ženicha), proto věnujte maximální péči tomu, abyste se cítila krásná, svěží a odpočatá. Nezapomeňte si také vybrat ležérní outfit na svatební party – zvlášť  pokud máte mít extrémní vedro, korzetové svatební šaty nebo dětské hosty s ručkama upatlanýma od dortu.

pinterest.com

Jsem host. Značka: daruju a hoduju

Jako svatební host máte veskrze jednoduché úkoly: hodit se do gala, dobře se bavit, neupejpat se při jídle, připít si na novomanžele, a pokud jste single, ideálně nepropadat depce a sentimentu, ale radši navazovat nové známosti (a chytit kytku nebo podvazek). V neposlední řadě se sluší a patří sezdaný pár obdarovat. Ručně psané blahopřání potěší manžele i po letech – a zvlášť pokud si přáli finanční dary místo hmotných, v obálce s nápaditým přáním nebude bankovka působit neosobně.

@chaukiss

Pokud jste pozvaní na tematickou nebo barevně laděnou svatbu, která vyžaduje dresscode, berte to jako super příležitost koupit si něco pěkného na sebe, a ještě si v novém outfitu pořídit profesionální fotky zadarmo (na svatbách se to objektivy a blesky jenom hemží). Myslete taky na to, že se na veselkách často tančí až do rána – vaše obuv by tím pádem měla být jak stylová, tak pohodlná.

@pinterest

Jsem ženich. Značka: beru (si) nevěstu se vším všudy

Usmyslela si vaše nastávající, že musíte mít dokonalou svatbu podle posledních trendů? Pak se psychicky připravte na nákupy nezbytných rekvizit ve stylu boho: potřebujete svíčky, luxusní deky na piknik, dekorační světélka, no, a samozřejmě Instax v bílé barvě! Váš hlavní úkol tím pádem zní: i kdyby se vám zdály takové „serepetičky“ zbytečné, buďte chápavý a velkorysý. Takový přístup se vám ostatně bude hodit i po celý zbytek manželského soužití.

@northeastohioweddingsmagazine

@pinterest