Čtyřmístná pohovka Hebe

42 090 Kč   –20 %
33 672 Kč

Dostupné varianty

  • Doprava zcela zdarma

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 21. 6. - 25. 6.

  • Výdejny po celé ČR

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.

S nadrozměrnou objednávkou vás samozřejmě nenecháme na holičkách. Dopravu, včetně výnosu do bytu, od nás budete mít zadarmo.

Levá rohová pohovka Hebe je vyrobena z krásné, luxusní sametové tkaniny s mírným leskem a krátkým vlasem. Materiál je silný a patří do skupiny velurů. Je velmi příjemný a příjemný na dotek, také velmi odolný proti oděru (Martindale Test 100 000 a gramáž 440 g/m2 - hodnota udává míru odolnosti proti oděru, např. u pohovek je standardně doporučena hodnota 30 000 a výše). Technika LiquidBlocked použitá na tkanině ztěžuje absorpci tekutin. Způsobuje, že se tekutina shromažďuje na povrchu materiálu, aniž by pronikla hluboko do vláken. Díky tomu se káva, čaj nebo víno, které byly vylity na tkaninu, odstraní během několika sekund přiložením lehce savého hadříku nebo papírové utěrky.

Použité materiály: sametový velurový potah, masivní borovicové dřevo, čalounická lepenka, dřevotříska, kovové nožičky.

Celkové rozměry – délka 281 × šířka 154 × výška 83 cm, výška sedadla od podlahy – 45 cm, hloubka sedadla – 57/74 cm.

Výplň sedáku a opěradla: polyuretanová pěna 30 kg/m³.

Maximální nosnost: 400 kg.

Celou pohovku se doporučuje čistit měkkým kartáčem. Vyvarujte se silného tření nebo náhlých prudkých pohybů. Nepoužívejte vysavač. Nepoužívejte čistící prostředky, které nejsou určeny pro daný typ materiálu. K čištění mokrých nebo mastných skvrn použijte papírovou utěrku a následně vlhkou měkkou houbu, která skvrnu rychle absorbuje. Poté můžete přistoupit k odstranění skvrny pomocí neutrálního čisticího prostředku a vody. Nikdy nesušte fénem, žehličkou, či jiným agresivním tepelným zdrojem. Nábytek udržujte v dostatečné vzdálenosti od topného zařízení (cca 60 cm). Nepoužívejte agresivní čisticí prostředky na bázi bělidel a amoniaku. Pro prodloužení životnosti tkaniny doporučujeme chránit povrch před domácími zvířaty.

Značka MAZZINI SOFAS
Katalogové číslo MAZ_LC_44_F1_HEBE7
Barva Grey
Rozměr 281 × 154 × 83 cm
Váha 72 kg
Sleva do 20%
Materiál Potah: samet / Rám: borovicové dřevo, dřevotříska, kov
samet: O sametu lze rozhodně říci, že hřeje, zútulní jakýkoliv interiér a dodá nádech slavnostního vzhledu a originality. Ze všeho nejvíce je však příjemný na dotek, proto se využívá na nábytek, doplňky a oblečení.
O značce / MAZZINI SOFAS

Značka MAZZINI SOFAS nabízí nábytek skandinávského designu. Jejich kolekce obsahuje pohovky, křesla, židle, polstrované lavice a stylová opěradla. Produkty značky MAZZINI se prodávají soukromým a korporátním zákazníkům, ale i do nadnárodních hotelových řetězců a luxusních lázeňských zařízení. Široká nabídka designů, textilu a barev nabízí řešení i pro ty nejnáročnější zákazníky. Produkty jsou vyráběny v Evropě a jsou známé pro výbornou kvalitu materiálů a skvělý design vzorů. Všechny produkty z kolekce MAZZINI jsou vyráběny s maximálním usílím a pěčí, kterými si získaly srdce mnohých zákazníků po světě.

Mohlo by se vám líbit

- 45 %
Skladem, u vás již 22. 4.
Rozkládací sametová pohovka s úložným prostorem Romeo – levý roh MILO CASA
22 049 Kč 40 090 Kč
- 45 %
- 45 %