Čtyřmístná pohovka Sao

59 290 Kč   –51 %
29 001 Kč

Dostupné varianty

  • Doprava zcela zdarma

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 3. 6. - 5. 6.

  • Výdejny po celé ČR

S nadrozměrnou objednávkou vás samozřejmě nenecháme na holičkách. Dopravu i takto velkého kousku, včetně výnosu 2 člennou posádkou, od nás budete mít zadarmo.

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.

Matná strukturovaná manšestrová tkanina s úzkými 3 mm proužky. Je velmi příjemný na dotek, zabraňuje absorpci tekutin díky speciálnímu hydrofobnímu povlaku a navíc má vysokou odolnost proti oděru (Martindale test 80 000, 415 g/m², složení: 100% Polyester). Především je certifikován Oeko-Tex, což znamená, že je zcela bez škodlivých chemikálií a bezpečný pro lidské použití. K dosažení certifikace Oeko-Tex Standard 100 musí být tkanina testována a certifikována, aby neobsahovala škodlivé úrovně více než 100 látek, o kterých je známo, že jsou škodlivé pro lidské zdraví.

Doporučuje se vyčistit celý potah měkkým kartáčem. Vyhněte se silnému tření nebo náhlým prudkým pohybům. Nepoužívejte vysavač.

Zvýhodněnou cenu tohoto produktu jsme vám vyjednali s dodavatelem, jelikož bude produkt vyrábět specificky pro vás, nevznikne mu tak situace, že budou již vyrobené kusy zbytečně na skladě neprodané, tedy zero waste, který podporujeme. Bohužel s tím ale souvisí delší dodací doba, předpokládali jsme však, že si většinou stěhování poctivě plánujete a nepotřebujete pohovku zítra, tak snad je tento kompromis oukej.

Značka WINDSOR & CO
Katalogové číslo W_4S_100_F1_S7
Barva Dark Grey
Rozměr 302 × 93 × 69 cm
Poznámka Vyrobeno v Evropě
Váha 62 kg
Sleva 40-60%
Materiál Rám: borovice, dřevovláknité desky, překližka / Nohy: dub / Tkanina: 100% manšestr
O značce / WINDSOR & CO

Windsor & Co nabízí špičkový nábytek, který se vyznačuje elegantním designem a dokonalou úpravou. Kolekce nabízí moderní pohovky, křesla, multifunkční rohové pohovky, čalouněné židle, pohodlné opěrky hlavy a koberce. Nábytek Windsor & Co vyrábí ti nejlepší řemeslníci a řemeslnice, kteří vykonávají svou práci s vášňí a odhodláním. Každý kus z kolekce je jedinečný a je vyroben z těch nejkvalitnějších materiálů. Nábytek je ideální volbou pro vaši jídelnu, obývací pokoj, knihovnu a nebo domácí kancelář.

Mohlo by se vám líbit

Nové
Pohovka Belvedere EICHHOLTZ
145 990 Kč
Nové
Pohovka Taraval EICHHOLTZ
168 590 Kč
Nové
Pohovka Manhattan EICHHOLTZ
179 490 Kč
Nové
Pohovka Carbone EICHHOLTZ
122 590 Kč