Dřevěná postel Dennis

7 190 Kč

Dostupné varianty

  • Doprava zcela zdarma

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 30. 5. - 3. 6.

  • Výdejny po celé ČR

S nadrozměrnou objednávkou vás samozřejmě nenecháme na holičkách. Dopravu, včetně výnosu do bytu, od nás budete mít zadarmo.

Postel pro jednu osobu, kterou lze také využít jako postel pro hosty. Úložná zásuvka není součást postele. Postel je natřena šedou barvou a je vyrobena z masivní borovice s broušeným povrchem. Tato postel je součástí série Dennis. Série se skládá z postele bez panelů nebo rozkládací pohovky, psacího stolu, skříně, úložného boxu, nočního stolku a nástěnné police. Tato postel je vyrobena z broušeného dřeva, což dává dřevu žitý vzhled. toto ošetření může zviditelnit nerovnosti, malé praskliny a uzly. Každý kus je proto jedinečný. Postel je dodávaná bez roštu a matrace. Velikost matrace je 90 × 200 cm. Celkové rozměry postele jsou 53 × 219 × 95 cm. Dodáváno v rozloženém stavu s jasným manuálem pro montáž.

Značka WOOOD
Katalogové číslo 365558-BET
Barva šedá
Rozměr 90 × 200 cm
Poznámka země původu: Holandsko
Váha 23,5 kg
Montáž Produkt vyžaduje lehkou montáž
Sleva do 20%
Materiál borovicové dřevo
dřevo: Dřevo je jeden z nejkrásnějších darů, které jsme od přírody dostali. Najdete u nás spoustu rozdílných druhů dřeva, ale o všech se dá říct, že mají nádech luxusu, praktičnosti a výdrže. Pro nejlepší péči doporučujeme používat speciální čistící přípravky na dřevo.
O značce / WOOOD

Koncept WOOOD je velmi jednoduchý. Vyrábějí robustní moderní nábytek, který je snadno sestavitelný a spojuje v sobě dekorativní i praktické funkce. Značka WOOOD má jen jedno poslání - dodat šťávu jakémukoliv interiéru. Vyzkoušejte atraktivní a moderní holandskou značku WOOOD a vytvořte ze svého bydlení unikátní záležitost.

Mohlo by se vám líbit

- 20 %
Skladem, u vás již 30. 4.
Postel pro hosty Bed In A Bag – Grey KARUP DESIGN
4 120 Kč 5 150 Kč
- 20 %
Postel pro hosty Bed In A Bag – Bordeaux KARUP DESIGN
4 120 Kč 5 150 Kč
- 20 %
Postel pro hosty Bed In A Bag – Beige KARUP DESIGN
4 120 Kč 5 150 Kč