Dřevěná šatní skříň Dennis

19 890 Kč

Dostupné varianty

  • Doprava zcela zdarma

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 30. 4. - 3. 5.

  • Výdejny po celé ČR

S nadrozměrnou objednávkou vás samozřejmě nenecháme na holičkách. Dopravu i takto velkého kousku, včetně výnosu 2 člennou posádkou, od nás budete mít zadarmo.

Třídveřová šatní skříň Dennis je skutečným úložným gigantem a je součástí serie Dennis z kolekce WOOOD. Vnitřek se skládá závěsné tyče s policí o délce 100 cm a z policové části se čtyřmi policemi s rozměry 53 cm. Dveře s dřevěnými klikami jsou zajištěny pevnými kovovými závěsy. Skříň je vyrobena z broušeného dřeva v betonově šedé nebo ocelové šedé barvě. Broušené dřevo má svůj specifický vzhled a nerovný povrch. Serie Dennis je k dispozicii ve dvou barvách: betonově šedé a ocelové šedé. Vyberte si jednu z barev nebo vytvořte kombinaci obou šedých barev. V sérii Dennis je také k dispozici: dvoudveřová skříň, postel, noční stolek, skříňka, stůl, zásuvková skříň, úložný box a nástěnná police. Tento produkt je dodáván v rozloženém stavu s jasným manuálem pro montáž. Skříň váží 96,6 kg.

Značka WOOOD
Katalogové číslo 365543-GBS
Barva tmavě šedá
Rozměr 202 × 158 × 55 cm
Poznámka země původu: Holandsko
Váha 96,6 kg
Montáž Produkt vyžaduje lehkou montáž
Sleva do 20%
Materiál borovicové dřevo
dřevo: Dřevo je jeden z nejkrásnějších darů, které jsme od přírody dostali. Najdete u nás spoustu rozdílných druhů dřeva, ale o všech se dá říct, že mají nádech luxusu, praktičnosti a výdrže. Pro nejlepší péči doporučujeme používat speciální čistící přípravky na dřevo.
O značce / WOOOD

Koncept WOOOD je velmi jednoduchý. Vyrábějí robustní moderní nábytek, který je snadno sestavitelný a spojuje v sobě dekorativní i praktické funkce. Značka WOOOD má jen jedno poslání - dodat šťávu jakémukoliv interiéru. Vyzkoušejte atraktivní a moderní holandskou značku WOOOD a vytvořte ze svého bydlení unikátní záležitost.

Mohlo by se vám líbit

- 20 %
Skladem, u vás již 2. 4.
Šatní skříň SONGMICS
1 112 Kč 1 390 Kč
Dřevěná skříň Ties WOOOD
14 590 Kč
Dřevěná skříňka Gijs WOOOD
11 950 Kč