Dvoumístná sametová lenoška Triomphe – levý roh

52 590 Kč   –49 %
26 926 Kč

Dostupné varianty

  • Doprava zcela zdarma

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 4. 6. - 6. 6.

  • Výdejny po celé ČR

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.

S nadrozměrnou objednávkou vás samozřejmě nenecháme na holičkách. Dopravu, včetně výnosu do bytu, od nás budete mít zadarmo.

Použité materiály: rám – masivní borovicové dřevo, překližka, dřevovláknitá deska, pružiny, nožičky – černé chromové. Výška nožiček – 15 cm.

Obsahuje pružiny, jež se vyznačují pružností, trvanlivostí posedu a bezproblémovým používáním. Zároveň zajišťují prodyšnost, a proto je vhodná i pro alergiky. Maximální nosnost je 250 kg.

Rozměry celkové sedací plochy – 40 × 53 cm. Výška zadní opěrky – 50 cm. Výplň sedáků – vysoce odolná polyuretanová pěna 30 kg/m³ a vatování 300 g/m². Výplň opěrky – silikon.

Martindale hodnota je 50 000 (hodnota udává míru odolnosti proti oděru, např. u pohovek je standardně doporučena hodnota 30 000 a výše). Tato látka je velmi příjemná, měkká a jemná na dotek. Je velmi flexibilní, takže dokonale obepíná všechny křivky sedací soupravy. Pohovka je velmi odolná a barva nebude blednout v průběhu let. Praní a žehlení povoleno.

Aby byl nábytek v perfektním stavu, je třeba odstraňovat prach a nečistoty. Otřete jej čistým suchým hadříkem a dejte pozor, abyste nepoškodili nebo neroztrhli povlak. Nepoužívejte výrobky, které nejsou určeny pro tento typ povrchu. U tekutých nebo mastných skvrn primárně používejte hadřík navlhčený horkou nebo mýdlovou vodou. Pro udržení hustoty a barvy by měl být nábytek umístěn min. 50 cm od radiátoru nebo sporáku a měli byste se vyhnout přímému slunečnímu záření, aby se zabránilo stínování barev.

Nepoužívejte žádné abrazivní prostředky (bělidlo, čpavek atd.), které by mohly poškodit váš nábytek.

Zvýhodněnou cenu tohoto produktu jsme vám vyjednali s dodavatelem, jelikož bude produkt vyrábět specificky pro vás, nevznikne mu tak situace, že budou již vyrobené kusy zbytečně na skladě neprodané, tedy zero waste, který podporujeme. Bohužel s tím ale souvisí delší dodací doba, předpokládali jsme však, že si většinou stěhování poctivě plánujete a nepotřebujete pohovku zítra, tak snad je tento kompromis oukej.

Značka INTÉRIEURS 86
Katalogové číslo INT_CHL_B2_51_TRMPH5
Rozměr 213 × 98 × 85 cm
Barva světle šedá
Poznámka vyrobeno v Evropě
Váha 50 kg
Sleva 40-60%
Materiál látka
O značce / INTÉRIEURS 86

Navrženo pro elegantní a moderní domov. Intérieiurs 86 ztělesňuje francouzskou rafinovanost. Jestli jste obdivovateli Hausmanna, slavného francouzského architekta, tak vás high-end pohovky, křesla a otomany této značky rozhodně nenechají chladnými. Díky pečlivě vybraným nóbl materiálům v kombinaci s rafinovanými křivkami a precizním zpracováním dosáhli designéři luxusních výsledků. Pociťte atmosféru sofistikovaných pařížských apartmánů i u vás doma. 

Mohlo by se vám líbit

- 25 %
Skladem, u vás již 3. 5.
Lenoška Next Daybed – Clear lacquered/Charcoal KARUP DESIGN
15 142 Kč 20 190 Kč
- 10 %
Lenoška Next Daybed – Clear lacquered/Ivory KARUP DESIGN
18 171 Kč 20 190 Kč
- 10 %
Lenoška Next Daybed – Ivory/Carob Brown KARUP DESIGN
20 565 Kč 22 850 Kč
- 10 %
Lenoška Next Daybed KARUP DESIGN
20 565 Kč 22 850 Kč