Dvoumístná sametová pohovka Lyrique

64 190 Kč   –67 %
21 115 Kč

Dostupné varianty

  • Doprava zcela zdarma

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 4. 6. - 6. 6.

  • Výdejny po celé ČR

S nadrozměrnou objednávkou vás samozřejmě nenecháme na holičkách. Dopravu i takto velkého kousku, včetně výnosu 2 člennou posádkou, od nás budete mít zadarmo.

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.

Součástí 2 dekorační polštáře o velikosti 40 × 40 cm.

Použité materiály: rám – masivní borovicové dřevo, překližka, stříbrné železné nožičky.

Obsahuje pružiny, jež se vyznačují pružností, trvanlivostí posedu a bezproblémovým používáním. Zároveň zajišťují dobrou prodyšnost, a proto je vhodná i pro alergiky. Maximální nosnost je 300 kg.

Hodnota Martindale je 45 000 (hodnota udává míru odolnosti proti oděru, např. u pohovek je standardně doporučena hodnota 30 000 a výše). Potah: Plyšová a luxusní sametová potahová látka s jemným leskem. Perfektní volba pro elegantní design nábytku. Má velmi dobrou odolnost proti oděru, což výrazně snižuje riziko poškození. Materiál je na dotek velice měkký skoro až hedvábný..

Chcete-li svůj nábytkek udržet v perfektním stavu, tak byste neměli zapomínat na pravidelné odstraňování prachu a nečistot. Jemným tahem otřete nábytek čistým suchým hadříkem a dbejte na to, abyste nepoškodili povrch. Nepoužívejte produkty, které nejsou určené pro povrch vašeho nábytku.

Zvýhodněnou cenu tohoto produktu jsme vám vyjednali s dodavatelem, jelikož bude produkt vyrábět specificky pro vás, nevznikne mu tak situace, že budou již vyrobené kusy zbytečně na skladě neprodané, tedy zero waste, který podporujeme. Bohužel s tím ale souvisí delší dodací doba, předpokládali jsme však, že si většinou stěhování poctivě plánujete a nepotřebujete pohovku zítra, tak snad je tento kompromis oukej.

Značka KOOKO HOME
Katalogové číslo KOK_2S_LYRIQUE4
Barva světle šedá
Rozměr 158 × 92 × 90 cm
Poznámka vyrobeno v Evropě
Váha 45,5 kg
Sleva nad 60%
Materiál samet
samet: O sametu lze rozhodně říci, že hřeje, zútulní jakýkoliv interiér a dodá nádech slavnostního vzhledu a originality. Ze všeho nejvíce je však příjemný na dotek, proto se využívá na nábytek, doplňky a oblečení.
O značce / KOOKO HOME

Pohodlný nábytek nemusí být nudný! Kooko Home přináší do světa nábytku čerstvost a energii a bude šperkem každého interiéru. Zajímavý je design vzorů, skvělé barevné schéma, vynikající kvalita a krásně promyšlené detaily. Kooko Home nabízí široký sortiment nábytku různých velikostí, barev a stylů. Tady si vybere každy!

Mohlo by se vám líbit

Nové
Pohovka Belvedere EICHHOLTZ
145 990 Kč
Nové
Pohovka Taraval EICHHOLTZ
168 590 Kč
Nové
Pohovka Manhattan EICHHOLTZ
179 490 Kč
Nové
Pohovka Carbone EICHHOLTZ
122 590 Kč