Jídelní židle Foppe

2 850 Kč
(produkt lze koupit pouze v sadě po 4 ks)

Dostupné varianty

  • Doprava zcela zdarma

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 29. 5. - 31. 5.

  • Výdejny po celé ČR

Jídelní židle Foppe je z outdoorové kolekce holandské interiérové značky WOOOD. Pohodlné sedátko má tvar vany a poskytuje vám bezpečné sezení. Kovové nohy jsou chráněny před větrem a počasím matným černým práškovým lakem. Tenký design rámu nohou dodává Foppe vzdušný vzhled. Chraňte nábytek před deštěm, nocí a zimou pomocí plastové fólie nebo ochranného krytu. Pokud je to možné, je lepší mít nábytek na zimu uvnitř.

Položky z polypropylenu v kolekcích Woood jsou velmi pevné, lehké a vhodné pro vnitřní i venkovní použití. Plastový typ je extrémně pevný a lze jej snadno vytvarovat do požadovaného designu a barvit do jakéhokoli stylového odstínu. Když je výrobek z PP plně připraven k použití, je extrémně pevný a odolný (téměř) všem povětrnostním podmínkám díky své odolnosti vůči vlhkosti.

Značka WOOOD
Katalogové číslo 373933-M
Barva Mist
Rozměr 80 × 53 × 55 cm
Poznámka Vyžaduje montáž
Váha 21 kg
Sleva do 20%
Materiál polypropylen / kov
plast: Plast je lehký a praktický materiál proslulý pro svou ohebnost, pružnost a poddajnost. Zároveň jsou plasty odolné vůči biologickým činitelům, jako jsou bakterie, plísně, houby, hmyz nebo hlodavci.
O značce / WOOOD

Koncept WOOOD je velmi jednoduchý. Vyrábějí robustní moderní nábytek, který je snadno sestavitelný a spojuje v sobě dekorativní i praktické funkce. Značka WOOOD má jen jedno poslání - dodat šťávu jakémukoliv interiéru. Vyzkoušejte atraktivní a moderní holandskou značku WOOOD a vytvořte ze svého bydlení unikátní záležitost.

Mohlo by se vám líbit

- 10 %
Venkovní jídelní židle Amaya BAZAR BIZAR
13 491 Kč 14 990 Kč
- 10 %
Venkovní křeslo Gilimanuk BAZAR BIZAR
43 191 Kč 47 990 Kč
- 10 %
Venkovní jídelní židle Arigato BAZAR BIZAR
13 491 Kč 14 990 Kč
- 10 %
Venkovní jídelní židle Matita BAZAR BIZAR
12 411 Kč 13 790 Kč