Kancelářská židle

Produkt skladem
6 290 Kč   –10 %
5 661 Kč
  • Doprava zcela zdarma

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 30. 4. - 3. 5.

  • Výdejny po celé ČR

Komfort především: v práci není nic pohodlnějšího než zaujmout tu nejlepší ergonomickou polohu sezení, abyste omezili únavu a byli produktivnější. Dobře polstrované opěradlo a sedák jsou dokonale navrženy tak, aby vám zpříjemnily pracovní dobu.
Flexibilně nastavitelné: šetří místo díky klapkám pěnových polstrovaných područek. Otočná židle je výškově nastavitelná a sklopná. Bonusem jsou 3 polohy nastavení opěrky hlavy jako v autosedačce.
Výborná kvalita: tato otočná židle je vybavena tichými nylonovými kolečky. Jeho nylonová základna ve tvaru hvězdy je pevná. Jeho neuvěřitelný kryt z umělé kůže vás zaujme na první pohled. Také se velmi snadno čistí.

Značka SONGMICS
Katalogové číslo OBG65BK
Barva černá
Rozměr 70 × 72 × (119-129) cm
Váha 18,4 kg
Sleva do 20%
Materiál PU / nylon / polymerová houba
veganská kůže: Udržitelná alternativa ke klasické kůži, se podobnými vlastnostmi a vizuálem. Na rozdíl od klasické kůže hledá veganská kůže etické způsoby a řešení, například bývá tvořena recyklovanými, či dokonce rostlinnými vlákny.
O značce / SONGMICS

Značka SONGMICS má od svého vzniku v roce 2012 jasný cíl: vyrábět kvalitní a dostupný nábytek pro domácnosti široko daleko. Jejich produkty jsou jednoduché a funkční a pomohou vám si to doma uspořádat a zorganizovat. SONGMICS kladou velký důraz na zpětnou vazbu od svých zákazníků a své výrobky neustále vylepšují. A i díky tomu jsou tak oblíbené!

Mohlo by se vám líbit

Nové
Sada 2 ks – Barové židle VASAGLE
2 950 Kč
Nové
Sada 2 ks – Barové židle VASAGLE
2 750 Kč
Nové
Sada 2 ks – Barové židle VASAGLE
2 950 Kč
Nové
Sada 2 ks – Barové židle VASAGLE
3 050 Kč