Konferenční stolek Mesa

Produkt skladem
2 150 Kč

Dostupné varianty

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 18. 4. - 22. 4.

  • Výdejny po celé ČR

Hledáte všestranný příruční stůl? Vaše hledání můžete ukončit! Kolekce Mesa od holandské interiérové značky WOOOD vám nabízí dokonalé řešení. Stolek Mesa je k dispozici ve více velikostech a barevných provedeních, takže vždy najdete přesně to co hledáte!

Deska stolu Mesa je vyrobena ze silné MDF desky, zatímco nohy jsou vyrobeny z borového dřeva. Borový nábytek v kolekcích značky WOOOD má certifikát FSC a má různé typy povrchových úprav. Například pískovaná borovice je velmi hladká a upravená a broušená borovice je zase známá svou charakteristickou starožitnou texturou a zvětralým vzhledem. Pro ještě robustnější vzhled je borové dřevo pásově řezané. Borovice se vyznačuje světle žlutou barvou a viditelnou kresbou připomínající plameny.

Značka WOOOD
Katalogové číslo 375431-AB
Barva Antique Beige
Rozměr ø 60 × 34 cm
Sleva 40-60%
Materiál MDF / jasanové dřevo
dřevo: Dřevo je jeden z nejkrásnějších darů, které jsme od přírody dostali. Najdete u nás spoustu rozdílných druhů dřeva, ale o všech se dá říct, že mají nádech luxusu, praktičnosti a výdrže. Pro nejlepší péči doporučujeme používat speciální čistící přípravky na dřevo.
O značce / WOOOD

Koncept WOOOD je velmi jednoduchý. Vyrábějí robustní moderní nábytek, který je snadno sestavitelný a spojuje v sobě dekorativní i praktické funkce. Značka WOOOD má jen jedno poslání - dodat šťávu jakémukoliv interiéru. Vyzkoušejte atraktivní a moderní holandskou značku WOOOD a vytvořte ze svého bydlení unikátní záležitost.

Mohlo by se vám líbit

- 10 %
Sada 2 ks – Odkládací stolek Dice ACTONA
6 471 Kč 7 190 Kč
- 10 %
Sada 2 ks – Odkládací stolek Dice ACTONA
6 471 Kč 7 190 Kč
- 10 %
Sada 2 ks – Odkládací stolek Dice ACTONA
6 471 Kč 7 190 Kč
- 10 %
Konferenční stolek Strington ACTONA
3 501 Kč 3 890 Kč