Křeslo Clove

14 150 Kč   –20 %
11 320 Kč

Dostupné varianty

  • Doprava zcela zdarma

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 3. 6. - 5. 6.

  • Výdejny po celé ČR

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.

Křeslo Clove je vyrobeno z husté strukturované tkaniny Bouclé. Látka má velmi vysokou úroveň odolnosti proti oděru, která zaručí dlouhodobé používání bez známek opotřebení. Test Martindale 100 000, gramáž 570 g/m² - hodnota udává míru odolnosti proti oděru, např. u pohovek je standardně doporučena hodnota 30 000 a výše. Tkanina má certifikát Oeko-Tex®, což znamená, že je zcela bez škodlivých chemických látek a bezpečná pro lidské použití. Aby tkanina získala certifikát Oeko-Tex Standard 100, musí být testována a certifikována, že neobsahuje škodlivé množství více než 100 látek, o nichž je známo, že jsou škodlivé pro lidské zdraví.

Použité materiály: strukturovaný potah Bouclé, masivní borovicové dřevo, čalounická lepenka, dřevotříska, kovové nožičky.

Výplň sedáku a opěradla: polyuretanová pěna 25 kg/m³

Maximální nosnost: 150 kg.

Křeslo doporučujeme čistit měkkým kartáčem. Vyvarujte se silného tření nebo náhlých prudkých pohybů. Nepoužívejte vysavač. Nepoužívejte čistící prostředky, které nejsou určeny pro daný typ materiálu. K čištění mokrých nebo mastných skvrn použijte papírovou utěrku a následně vlhkou měkkou houbu, která skvrnu rychle absorbuje. Poté můžete přistoupit k odstranění skvrny pomocí neutrálního čisticího prostředku a vody. Nikdy nesušte fénem, žehličkou, či jiným agresivním tepelným zdrojem. Nábytek udržujte v dostatečné vzdálenosti od topného zařízení (cca 60 cm). Nepoužívejte agresivní čisticí prostředky na bázi bělidel a amoniaku. Pro prodloužení životnosti tkaniny doporučujeme chránit povrch před domácími zvířaty.

Značka MAZZINI SOFAS
Katalogové číslo MAZ_ARM_101_F1_CLOV3
Barva Pink
Rozměr 84 × 76 × 80 cm
Váha 42 kg
Sleva do 20%
Materiál Potah: 93% polyester, 6% akryl, 1% bavlna / Rám: borovicové dřevo, dřevotříska, kov
O značce / MAZZINI SOFAS

Značka MAZZINI SOFAS nabízí nábytek skandinávského designu. Jejich kolekce obsahuje pohovky, křesla, židle, polstrované lavice a stylová opěradla. Produkty značky MAZZINI se prodávají soukromým a korporátním zákazníkům, ale i do nadnárodních hotelových řetězců a luxusních lázeňských zařízení. Široká nabídka designů, textilu a barev nabízí řešení i pro ty nejnáročnější zákazníky. Produkty jsou vyráběny v Evropě a jsou známé pro výbornou kvalitu materiálů a skvělý design vzorů. Všechny produkty z kolekce MAZZINI jsou vyráběny s maximálním usílím a pěčí, kterými si získaly srdce mnohých zákazníků po světě.

Mohlo by se vám líbit

Křeslo Houston BEPUREHOME
15 490 Kč
- 10 %
Variabilní křeslo Buckle-Up – Natural KARUP DESIGN
9 711 Kč 10 790 Kč
- 45 %
Skladem, u vás již 2. 4.
Sametové křeslo Elio MILO CASA
9 949 Kč 18 090 Kč