Lenoška k modulové pohovce Lagoon

49 650 Kč

Dostupné varianty

  • Doprava zcela zdarma

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 24. 4. - 26. 4.

  • Výdejny po celé ČR

S nadrozměrnou objednávkou vás samozřejmě nenecháme na holičkách. Dopravu, včetně výnosu do bytu, od nás budete mít zadarmo.

Pohovku Lagoon charakterizuje moderní silueta se širokými plochami a látkou s příměsí lnu, která pohovce dodává texturu a nadčasovost.

Pět velkých modulů nabízí četné možnosti přizpůsobení a dokonale se přizpůsobí malým i velkým prostorům, což z ní činí univerzální volbu pro domácí i firemní prostředí.

Nízký rám působí výrazně lounge dojmem, nicméně kombinace vysokého opěradla a menší hloubky sezení vítá dokonalé držení těla pro dlouhé rozhovory i relaxaci. Optimální pohodlí a odolnost zajišťuje pevná konstrukce pohovky, při jejíž výrobě byla použita odolná pěna s vysokou hustotou pro větší měkkost.

Značka BROSTE COPENHAGEN
Katalogové číslo 31000583
Barva Light Blue
Rozměr 90 × 170 × 70 cm
Materiál 54% polyester, 36% viskóza, 10% len
O značce / BROSTE COPENHAGEN

Broste Copenhagen je více než jen interiérový design, je to také jedna z předních skandinávských interiérových značek se sídlem v Kodani a její počátky sahají až do roku 1955. Zpracování je šetrné, takže původní pocit z materiálu a jeho charakter zůstávají nedotčeny – s důrazem na vysokou kvalitu. V jejich produktové nabídce naleznete svíčky, lucerny, nádobí, ale také bytový textil a dekorativní předměty.

Mohlo by se vám líbit

- 44 %
- 44 %
- 45 %
- 45 %