Pleťový olej Delicious Face

1 990 Kč
  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 6. 5. - 9. 5.

  • Výdejny po celé ČR

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.

LAHODNÝ PLEŤOVÝ OLEJ NOVÉ GENERACE!

Luxusní olejíček, formulovaný s oleji z kamélie a baobabu. Pomáhá obnovit nezbytnou vlhkost pleti pro dosažení viditelných výsledků při redukci vzniku jemných linek a vrásek. Baobabový olej pomáhá zlepšit elasticitu pokožky a tokoferol chrání pokožku před nepříznivými vlivy: znečištění, suchost atd. Rychle se vstřebávající a nemastný Delicious Oil je nejjednodušší cestou k hydrataci pleti a poskytnutí záře.

SILNÁ A JEDINEČNÁ FORMULE
> Extrakt z kamélie: intenzivně uvolňuje a hydratuje pokožku.
> Extrakt z baobabu: regeneruje, zklidňuje a zjemňuje pokožku díky svým protizánětlivým vlastnostem a změkčujícímu účinku.
> Extrakt ze slunečnicových semínek: pomáhá v boji proti stárnutí pleti.
> Sójový extrakt: Hydratuje, zjemňuje a vyhlazuje pokožku.
> Vitamin E: silný přírodní antioxidant, chrání před vnějšími agresemi a pomáhá v boji proti stárnutí pleti.

APLIKACE
Aplikujte dvě až tři kapky ráno nebo večer na obličej a krk, vyhněte se očnímu okolí. Jemně odstraňte přebytečný maz pomocí ubrousku. Můžete také přidat pár kapek do svého oblíbeného hydratačního krému, aby byl extra hydratační. Vhodné pro všechny typy pleti.

SLOŽENÍ:
Isononyl Isononanoate, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Isostearyl Isostearate, Hydrgenated Olive Oil Unsaponifiables, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Camellia Oleifera Seed Oil, Adansonia Digitata Seed Extract, Acmella Oleracea Extract, Glycine Soja (Soybean) Oil, Adansonia Digitata Fruit Extract, Tocopherol, Rosemarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Zea Mays (Corn) Oil, Beta-Carotene, BHT, Parfum (Fragrance), Citronellol, Linalool, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Benzyl Salicylate.

Značka CHRISTIAN BRETON
Katalogové číslo 1376-BRETON
Objem 30 ml
O značce / CHRISTIAN BRETON

Dopřejte si francouzský šarm, na kterém pracují ti nejlepší. Kosmetika Christian Breton, která získala již 17 globálních patentů, se zaměřuje na nejbezpečnější a nejúčinnější péči o pleť. Produkty řeší konkrétní problém, kterými vaše pleť trpí a bojují se známkami stárnutí.

Mohlo by se vám líbit