Postel z nočními lampami Peek – Clear lacquered

21 490 Kč

Dostupné varianty

  • Doprava zcela zdarma

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 13. 5. - 15. 5.

  • Výdejny po celé ČR

Číst si, ukládat a spát – Peek je navržena tak, aby splňovala rovnou dva účely. Být nádhernou postelí a poskytovat více otevřeného prostoru pro vaše nezbytnosti. Postel Peek je vyrobená z masivního borového dřeva s certifikací FSC® a má krásné a funkční čelo. Rám je k dispozici ve světlém dřevě nebo natřeny černým lakem na vodní bázi. Široký rám umožňuje snadno nabíjet telefon a uložit vaše oblíbené knihy. Chytrý a krásný úložný prostor. Dva otvory v čele postele jsou praktickými držáky pro osvětlení. Peek v sobe nese kombinaci mnoha funkcí – úložného prostoru, nočního stolku a místa pro skvělý spánek. Přidané lampičky jsou vyrobeny z gumy a plastu a mají konektor pro EU. Látkový kabel je 3 metry dlouhý. Určeno pro žárovky max. 4W LED E27 (žárovky nejsou zahrnuty). *Matrace není zahrnutá.

Materiál: rám – FSC borovicové dřevo.

Značka KARUP DESIGN
Katalogové číslo KARUP_4301011
Barva béžová
Rozměr celkový rozměr postele 164/184/204 × 226 × 21 cm
Váha 49 kg
Sleva do 20%
Materiál dřevo
dřevo: Dřevo je jeden z nejkrásnějších darů, které jsme od přírody dostali. Najdete u nás spoustu rozdílných druhů dřeva, ale o všech se dá říct, že mají nádech luxusu, praktičnosti a výdrže. Pro nejlepší péči doporučujeme používat speciální čistící přípravky na dřevo.
O značce / KARUP DESIGN

Karup, dánská nábytkářská firma, která čerpá inspiraci z nábytku tradičních japonských ložnic. Jejich futonové pohovky se díky své variabilitě hodí jak do malých, tak velkých interiérů - většinu z nich si totiž můžete podle aktuálních potřeb, nebo nálady všemožně polohovat a nastavovat. Na takových futonových postelích spávali odedávna i samurajové! Jsme si proto na 100% jistí, že na moderní variantě od značky Karup se vyspíte úžasně i vy.

Mohlo by se vám líbit

Postel z borovicového dřeva Japan –  Pink Sky
Postel z borovicového dřeva Japan –  Pink Sky
Varianty:140 × 200 cm /
Postel z borovicového dřeva Japan –  Blue Dream
Postel z borovicového dřeva Japan –  Blue Dream
Varianty:140 × 200 cm /
Dřevěná postel Kanso se 2 zásuvkami
Dřevěná postel Kanso se 2 zásuvkami
Varianty:90 × 200 cm /
Dřevěná postel Kanso se 2 zásuvkami KARUP DESIGN
18 190 Kč
Čalouněná postel Sycamore EICHHOLTZ
122 590 Kč