Sada 2 ks – Stojánek na vajíčko Masterpiece

550 Kč   –10 %
495 Kč

Dostupné varianty

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 2. 5. - 6. 5.

  • Výdejny po celé ČR

Inspirována květinovými zátišími holandských mistrů a luxusním porcelánem z Dálného východu vytvořila ESSENZA tyto krásné šálky na vejce v tmavě zelené barvě s elegantními zlatými květy. Šálky na vajíčka jsou vyrobeny z vysoce kvalitního porcelánu a na zlaté květy bylo použito 3 % pravého zlata! Moderní a elegantní tvar na vnější straně činí šálky na vajíčka mimořádně výjimečnými. Porcelán má krásný matný povrch a je vyráběn ručně, takže každý kus je jedinečný. Můžete je kombinovat s ostatním nádobím ESSENZA a proměnit tak svůj stůl v osobní umělecké dílo. Šálky na vajíčka Masterpiece se dodávají v sadě 2 kusů. Výrobce nedoporučuje umývání v myčce.

Značka ESSENZA
Katalogové číslo 401623-737-002
Barva Dark Green
Objem 3,50 ml
Sleva do 20%
Materiál porcelán
porcelán: Porcelán je krásná ukázka toho, že poctivá ruční práce se opravdu vyplatí. Tento krásný materiál pozvedne úroveň každého interiéru a dodá nádech kvality a luxusu. Doporučujeme opatrné zacházení při jeho čištění, no nedekorované kousky je možné mýt v myčce a používat v mikrovlnce. Mezi jeho největší výhody určitě patří vysoká mechanická odolnost a nižší nasákavost hmoty proti klasické keramice.
O značce / ESSENZA

Součást svaté trojice COVERS & CO a MARC O'POLO HOME je i značka ESSENZA, symbol domova, a to „ať jste kdokoliv, kdekoliv“. Je libo trocha květinového sentimentu v porcelánovém servisu? Pozvěte své nejbližší na svůj oblíbený šálek čaje!

Mohlo by se vám líbit

- 10 %
- 10 %
- 10 %