Sada 2 ks – Sametová židle Luisa

Produkt skladem
15 090 Kč   –45 %
8 299 Kč

Dostupné varianty

  • Doprava zcela zdarma

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 3. 4. - 5. 4.

  • Výdejny po celé ČR

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.

Luxusní plyšová tkanina s jemným leskem perfektně vynikne na elegantním nábytku. Extra pevnost jednotlivých vláken zaručí výjimečnou odolnost proti opotřebení materiálu. Materiál je velmi jemný na dotek.

Použité materiály: masivní borovicové dřevo, dřevotříska, čalounická lepenka, černé dřevěné nohy, vysoce odolná polyuretanová pěna 30 kg/m³.

Detailní rozměry: šířka sedadla – 46 cm, výška sedadla – 46 cm, hloubka sedadla – 47 cm, šířka opěrky na ruky – 4 cm, výška nožiček – 38 cm

Maximální nosnost: 150 kg

Martindale hodnota 100 000 cyklů - hodnota udává míru odolnosti vůči oděru. Běžná doporučená hodnota u domácího nábytku se pohybuje v rozmezí mezi 20 000 až 30 000 cyklů.

Správná péče o nábytek výrazně prodlouží jeho životnost. Prach a běžné nečistoty by měly být z povrchu nábytku pravidelně odstraňovány například pomocí vysavače s nastavením nízkého výkonu a s použitím měkké hlavice. Znečištění od tekutin by mělo být malo byť okamžite odstránené jemnou utierkou a mydlovou vodou. Na ťažko odstrániteľné škvrny použite špeciálny čistič určený na daný druh materiálu. Vyhnite sa používaniu agresívnych čistiacich prostriedkov na báze bielidiel a amoniaku.

Zvýhodněnou cenu tohoto produktu jsme vám vyjednali s dodavatelem, jelikož bude produkt vyrábět specificky pro vás, nevznikne mu tak situace, že budou již vyrobené kusy zbytečně na skladě neprodané, tedy zero waste, který podporujeme. Bohužel s tím ale souvisí delší dodací doba, předpokládali jsme však, že si většinou stěhování poctivě plánujete a nepotřebujete pohovku zítra, tak snad je tento kompromis oukej.

Značka MILO CASA
Katalogové číslo MIL_SET2_LUISA8
Barva modrá
Rozměr délka 54 × šířka 50 × výška 80 cm
Poznámka vyrobené v Evropě
Váha 7,15 kg
Sleva 40-60%
Materiál samet
samet: O sametu lze rozhodně říci, že hřeje, zútulní jakýkoliv interiér a dodá nádech slavnostního vzhledu a originality. Ze všeho nejvíce je však příjemný na dotek, proto se využívá na nábytek, doplňky a oblečení.
O značce / MILO CASA

Italský značkový nábytek Milo Casa nabízí vysoce kvalitní nábytek vyrobený v souladu s životním prostředím. Všechny použité materiály a komponenty prošly důkladnými testy, aby byla zajištěna výjimečná kvalita, robustnost a dlouhá životnost výrobků.

Mohlo by se vám líbit

- 15 %
Židle Prestwick ROWICO
6 281 Kč 7 390 Kč
- 15 %
Křeslo Nagano ROWICO
4 207 Kč 4 950 Kč
Dřevěná Židle Form BEPUREHOME
6 190 Kč
Židle Mosquito REX KRALJ
16 050 Kč