Sametová dvoumístná pohovka Poeme

69 050 Kč   –69 %
21 115 Kč

Dostupné varianty

  • Doprava zcela zdarma

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 3. 6. - 5. 6.

  • Výdejny po celé ČR

S nadrozměrnou objednávkou vás samozřejmě nenecháme na holičkách. Dopravu i takto velkého kousku, včetně výnosu 2 člennou posádkou, od nás budete mít zadarmo.

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.

Plyšový luxusní sametový potahový materiál s jemným leskem. Perfektní volba pro elegantní nábytek. Má velmi dobrou odolnost proti oděru, což výrazně snižuje riziko poškození. Materiál je velmi měkký, hedvábný na dotek. Tkanina může být mokrá a žehlitelná při nízké teplotě. Chemické čištění je rovněž povoleno.

Martindale hodnota je 10 0000 (hodnota udává míru odolnosti proti oděru, např. u pohovek je standardně doporučena hodnota 30 000 a výše). Krásná látka používaná v čalounění, když je potřeba docílit jemnosti aluxusu. Vyrobeno ze 100% polyesterových vláken s velmi jemnou a příjemnou strukturou na dotek. Tkanina omezuje vstřebávání rozlitých kapalin. Díky tomu se dají rychle odstranit základní nečistoty.

Aby byl nábytek v perfektním stavu, je třeba odstraňovat prach a nečistoty. Otřete jej čistým suchým hadříkem a dejte pozor, abyste nepoškodili nebo neroztrhli povlak. Nepoužívejte výrobky, které nejsou určeny pro tento typ povrchu. U tekutých nebo mastných skvrn primárně používejte hadřík navlhčený horkou nebo mýdlovou vodou. Pro udržení hustoty a barvy by měl být nábytek umístěn min. 50 cm od radiátoru nebo sporáku a měli byste se vyhnout přímému slunečnímu záření, aby se zabránilo stínování barev.

Nepoužívejte žádné abrazivní prostředky (bělidlo, čpavek atd.), které by mohly poškodit váš nábytek.

Části konstrukce: masivní borovicový rám, dřevotřískové desky, dřevovláknité desky, překližka, pružiny, zlaté kovové nohy, výplň (polyuretanová pěna s vysokou odolností 40 kg / m³ s vatou 300 g / m²)

Obsahuje pružiny Wavy/Zig-Zag, jež se vyznačují vysokou pružností, trvanlivostí posedu a dlouholetým bezproblémovým používáním. Zároveň zajišťují dobrou prodyšnost, a proto je vhodná i pro alergiky. Ma × imální nosnost je 250 kg.

Zvýhodněnou cenu tohoto produktu jsme vám vyjednali s dodavatelem, jelikož bude produkt vyrábět specificky pro vás, nevznikne mu tak situace, že budou již vyrobené kusy zbytečně na skladě neprodané, tedy zero waste, který podporujeme. Bohužel s tím ale souvisí delší dodací doba, předpokládali jsme však, že si většinou stěhování poctivě plánujete a nepotřebujete pohovku zítra, tak snad je tento kompromis oukej.

Značka KOOKO HOME
Katalogové číslo KOK_2S_POEME10
Barva růžová
Rozměr 158 × 92 × 90 cm
Poznámka vyrobeno v Evropě
Sleva nad 60%
Materiál samet (100% polyester)
samet: O sametu lze rozhodně říci, že hřeje, zútulní jakýkoliv interiér a dodá nádech slavnostního vzhledu a originality. Ze všeho nejvíce je však příjemný na dotek, proto se využívá na nábytek, doplňky a oblečení.
O značce / KOOKO HOME

Pohodlný nábytek nemusí být nudný! Kooko Home přináší do světa nábytku čerstvost a energii a bude šperkem každého interiéru. Zajímavý je design vzorů, skvělé barevné schéma, vynikající kvalita a krásně promyšlené detaily. Kooko Home nabízí široký sortiment nábytku různých velikostí, barev a stylů. Tady si vybere každy!

Mohlo by se vám líbit

Nové
Pohovka Belvedere EICHHOLTZ
145 990 Kč
Nové
Pohovka Taraval EICHHOLTZ
168 590 Kč
Nové
Pohovka Manhattan EICHHOLTZ
179 490 Kč
Nové
Pohovka Carbone EICHHOLTZ
122 590 Kč