Sametová lenoška Lyrique – levá

30 290 Kč   –47 %
16 083 Kč

Dostupné varianty

  • Doprava zcela zdarma

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 3. 6. - 5. 6.

  • Výdejny po celé ČR

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.

S nadrozměrnou objednávkou vás samozřejmě nenecháme na holičkách. Dopravu, včetně výnosu do bytu, od nás budete mít zadarmo.

Použité materiály: rám – masivní borovicové dřevo, překližka, stříbrné železné nožičky.

Obsahuje pružiny, jež se vyznačují pružností, trvanlivostí posedu a bezproblémovým používáním. Zároveň zajišťují dobrou prodyšnost, a proto je vhodná i pro alergiky. Maximální nosnost je 200 kg.

Hodnota Martindale je 45 000 (hodnota udává míru odolnosti proti oděru, např. u pohovek je standardně doporučena hodnota 30 000 a výše). Potah: Plyšová a luxusní sametová potahová látka s jemným leskem. Perfektní volba pro elegantní design nábytku. Má velmi dobrou odolnost proti oděru, což výrazně snižuje riziko poškození. Materiál je na dotek velice měkký skoro až hedvábný..

Chcete-li svůj nábytkek udržet v perfektním stavu, tak byste neměli zapomínat na pravidelné odstraňování prachu a nečistot. Jemným tahem otřete nábytek čistým suchým hadříkem a dbejte na to, abyste nepoškodili povrch. Nepoužívejte produkty, které nejsou určené pro povrch vašeho nábytku.

Zvýhodněnou cenu tohoto produktu jsme vám vyjednali s dodavatelem, jelikož bude produkt vyrábět specificky pro vás, nevznikne mu tak situace, že budou již vyrobené kusy zbytečně na skladě neprodané, tedy zero waste, který podporujeme. Bohužel s tím ale souvisí delší dodací doba, předpokládali jsme však, že si většinou stěhování poctivě plánujete a nepotřebujete pohovku zítra, tak snad je tento kompromis oukej.

Značka KOOKO HOME
Katalogové číslo CHS_LEFT_LYRIQUE2
Barva světle modrá
Rozměr 160 × 104 × 90 cm
Poznámka vyrobeno v Evropě
Váha 40,8 kg
Sleva 40-60%
Materiál látka
O značce / KOOKO HOME

Pohodlný nábytek nemusí být nudný! Kooko Home přináší do světa nábytku čerstvost a energii a bude šperkem každého interiéru. Zajímavý je design vzorů, skvělé barevné schéma, vynikající kvalita a krásně promyšlené detaily. Kooko Home nabízí široký sortiment nábytku různých velikostí, barev a stylů. Tady si vybere každy!

Mohlo by se vám líbit

- 25 %
Podnožka 5105 ANGEL CERDÁ
6 262 Kč 8 350 Kč
- 25 %
Skladem, u vás již 2. 5.
Lenoška Next Daybed – Clear lacquered/Charcoal KARUP DESIGN
15 142 Kč 20 190 Kč
- 10 %
Lenoška Next Daybed – Clear lacquered/Ivory KARUP DESIGN
18 171 Kč 20 190 Kč
- 10 %
Lenoška Next Daybed – Ivory/Carob Brown KARUP DESIGN
20 565 Kč 22 850 Kč