Sametová rohová lenoška Vienna – levý roh

21 850 Kč   –20 %
17 480 Kč
  • Doprava zcela zdarma

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 4. 6. - 6. 6.

  • Výdejny po celé ČR

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.

S nadrozměrnou objednávkou vás samozřejmě nenecháme na holičkách. Dopravu, včetně výnosu do bytu, od nás budete mít zadarmo.

Plyšový luxusní sametový potahový materiál s jemným leskem. Perfektní volba pro elegantní nábytek. Má velmi dobrou odolnost proti oděru, což výrazně snižuje riziko poškození. Materiál je velmi měkký, hedvábný na dotek. Tkanina může být mokrá a žehlitelná při nízké teplotě. Chemické čištění je rovněž povoleno.

Martindale hodnota je 80 000 (hodnota udává míru odolnosti proti oděru, např. u pohovek je standardně doporučena hodnota 30 000 a výše). Krásná látka používaná v čalounění, když je potřeba docílit jemnosti aluxusu. Vyrobeno ze 100% polyesterových vláken (Test Martindale 80 000, 320 g/m², 100% PES) s velmi jemnou a příjemnou strukturou na dotek. Tkanina omezuje vstřebávání rozlitých kapalin. Díky tomu se dají rychle odstranit základní nečistoty.

Aby byl nábytek v perfektním stavu, je třeba odstraňovat prach a nečistoty. Otřete jej čistým suchým hadříkem a dejte pozor, abyste nepoškodili nebo neroztrhli povlak. Nepoužívejte výrobky, které nejsou určeny pro tento typ povrchu. U tekutých nebo mastných skvrn primárně používejte hadřík navlhčený horkou nebo mýdlovou vodou. Pro udržení hustoty a barvy by měl být nábytek umístěn min. 50 cm od radiátoru nebo sporáku a měli byste se vyhnout přímému slunečnímu záření, aby se zabránilo stínování barev.

Nepoužívejte žádné abrazivní prostředky (bělidlo, čpavek atd.), které by mohly poškodit váš nábytek.

Části konstrukce: masivní borovicový rám, dřevotřískové desky, dřevovláknité desky, překližka, pružiny, černé kovové nohy, výplň (polyuretanová pěna s vysokou odolností 40 kg / m³ s vatou 300 g / m²)

Značka COSMOPOLITAN DESIGN
Katalogové číslo COS_CHS_LEFT_VIENNA9
Rozměr 170 × 110 × 95 cm
Barva tmavě šedá
Poznámka vyrobeno v Evropě
Sleva do 20%
Materiál samet (100% polyester)
O značce / COSMOPOLITAN DESIGN

Energie největších světových měst vložena do​​ stylového nábytku - to je kolekce Cosmopolitan Design, která byla vytvořena pro ty, kteří milují styl a moderní život. Křesla, pohovky, a opěrky hlavy Cosmopolitan Design budou perfektním doplňkem pro velké městské apartmány, útulné obývací pokoje a ložnice.

Mohlo by se vám líbit

- 25 %
Skladem, u vás již 3. 5.
Lenoška Next Daybed – Clear lacquered/Charcoal KARUP DESIGN
15 142 Kč 20 190 Kč
- 10 %
Lenoška Next Daybed – Clear lacquered/Ivory KARUP DESIGN
18 171 Kč 20 190 Kč
- 10 %
Lenoška Next Daybed – Ivory/Carob Brown KARUP DESIGN
20 565 Kč 22 850 Kč
- 10 %
Lenoška Next Daybed KARUP DESIGN
20 565 Kč 22 850 Kč