Šatní skříň

1 090 Kč   –10 %
981 Kč
  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 15. 5. - 17. 5.

  • Výdejny po celé ČR

Začněte každý den správně: vezměte si košili z věšáku, kalhoty, ponožky a čepice z polic – příprava je tak snadná, když máte tuto látkovou šatní skříň, kde máte vše na jednom místě.
Vaše šatní skříň, váš způsob: 2 závěsné kolejnice, 6 polic, přizpůsobitelný design...výsledkem je 7 různých nastavení pro vnitřní uspořádání. Nastavit závěsnou lištu vlevo nebo vpravo? Police vysoká nebo nízká? Vy máte poslední slovo!
Máte jistotu: prach, voda, nehody – tím se už nemusíte zabývat. Stačí srolovat dvířka, zapnout je a prachotěsný a vodoodpudivý látkový potah udrží vaše nové oblečení čisté
Síla je nutností: pevné kovové trubky, zesílené plastové spojky, netkaná textilie 75 g/m² – každá část tohoto látkového šatníku spolupracuje tak, aby poskytovala pevnou oporu pro vaše krásné oblečení každou sezónu
Montáž bez stresu: Se SONGMICS už žádné „Ach miláčku, jak mám sestavit tuhle velkou skříň?“ Díky podrobným, snadno pochopitelným pokynům a číslovaným částem už není důvod se bát!

Značka SONGMICS
Katalogové číslo RYG84H
Barva černá
Rozměr 88 × 45 × 168 cm
Váha 3,5 kg
Sleva do 20%
Materiál ocel / netkaná látka / plast
O značce / SONGMICS

Značka SONGMICS má od svého vzniku v roce 2012 jasný cíl: vyrábět kvalitní a dostupný nábytek pro domácnosti široko daleko. Jejich produkty jsou jednoduché a funkční a pomohou vám si to doma uspořádat a zorganizovat. SONGMICS kladou velký důraz na zpětnou vazbu od svých zákazníků a své výrobky neustále vylepšují. A i díky tomu jsou tak oblíbené!

Mohlo by se vám líbit

- 10 %
Skladem, u vás již 29. 4.
Šatní skříň SONGMICS
1 251 Kč 1 390 Kč
Dřevěná skříň Ties WOOOD
14 590 Kč
Dřevěná skříňka Gijs WOOOD
11 950 Kč