Sérum na řasy Eyelash Builder

1 250 Kč
  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 30. 4. - 3. 5.

  • Výdejny po celé ČR

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.

NONSTOP OBJEM!
Eyelash builder se osvědčil jako nepostradatelný produkt spojující dvě vlastnosti v jedné – prodloužení a posílení. Můžete jej použít ráno jako základ pro ochranu řas před vysušením způsobeného použitím řasenky pro dodání ohromujícího objemu a prodloužení řas. Naopak použití večer působí jako sérum pro získání silnějších a delších řas.
Také řasy chrání před nepříznivými efekty slunce.
Tato péče udělá vaše řasy výrazně pevnější a současně jim poskytne optimální ochranu.

VÝKONNÁ A JEDINEČNÉ SLOŽENÍ
> Procapil: napomáhá růstu řas
> Vitamin B
> Extrakt z červených řas: pomáhá hydratovat řasy
> Rýžový vosk: má schopnost vytvářet film a dodávat texturu

POUŽITÍ:
> Aplikujte ráno pod řasenku nebo večer na čisté řasy. Lze použít I na obočí.

INGREDIENCE
Aqua, Oryza Sativa (rýže) Cera, Sucrose Stearate, Synthetic Beeswax, Copernicia Cerifera Cera (karnaubský vosk),Cetearyl Alcohol, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Hydroxyethylcellulose, Hydrogenated Polyisobutene,Triisostearin,Methylparaben, Octyldodecanol, Propylparaben,Chlorphenesin, Cetearyl Ethylhexanoate,CI 77891 (oxid titančitý),Diisostearyl Malate, Butylene Glycol, Corallina Officinalis Extract, Pelvetia Canaliculata Extract, Laminaria Digitata Extract,Hydrolyzed Rhodophycea Extract, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Apigenin.

Značka CHRISTIAN BRETON
Katalogové číslo 1105-BRETON
Objem 5 ml
O značce / CHRISTIAN BRETON

Dopřejte si francouzský šarm, na kterém pracují ti nejlepší. Kosmetika Christian Breton, která získala již 17 globálních patentů, se zaměřuje na nejbezpečnější a nejúčinnější péči o pleť. Produkty řeší konkrétní problém, kterými vaše pleť trpí a bojují se známkami stárnutí.

Mohlo by se vám líbit