Sérum proti stárnutí The Ultimate

3 850 Kč
  • Doprava zcela zdarma

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 9. 5. - 13. 5.

  • Výdejny po celé ČR

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.

Liftingové rozjasňující sérum proti stárnutí

Toto luxusní a vysoce koncentrované sérum vytváří pozvednutý vzhled a pocit pevnější pokožky. Chrání před známkami stárnutí. Složení zahrnuje výkonnou liftingovou technologii, silné zpevňující složky a koncentrované úrovně exkluzivního Cosme-Phytami® dew, květinového extraktu s vysokým obsahem aktivních molekul.
Dále sérum zvyšuje schopnost obnovy pleti pro mladší vzhled pleti a obsahuje extrakt z květu červeného jetele a vysokou koncentraci isoflavonů, je dokonalým elixírem proti stárnutí a zpevňujícím. Obsahuje i acai bobule bohaté na antioxidanty, vysoké množství minerálů a vitamínů, které působí na revitalizaci a remineralizaci pokožky. Tyto silné antioxidační fenolové sloučeniny jsou známé jako nejlepší aktivní složky pro zralou pleť. Toto sérum, vylepšené silou vědecké receptury Christiana Bretona, přeměňuje mdlou a unavenou pleť na zářivou pleť.

Toto neuvěřitelné sérum obsahuje také plody acai, superplodinu plnou fenolových sloučenin. Plody acai jsou bohaté na antioxidanty a obsahují vysoké dávky minerálů a vitamínů, které oživují pokožku a dodávají ji ztracené minerální látky. Tyto mocné antioxidační fenolické sloučeniny jsou známy jako nejlepší aktivní látky pro zralou pleť. Toto sérum, umocněné vědeckým složením Christiana Bretona, transformuje mdlou, unavenou pokožku v zářivou pleť.
Toto supersérum obsahuje exkluzivní extrakt granátového jablka. Tato legendární superplodina je známá pro své mocné antioxidanty, vitamíny a spoustu dalšího. Má schopnost zlepšovat kontrolu příjmu a výdeje vody buňkami stimulací specifických proteinů zvaných aquaporiny. Produkce kolagenu je zvýšena a epidermis se stává plnější: znak vitality a lepší buněčné obnovy. Na Vaší pleti se toto vrácné sérum transformuje v mocnou liftingovou infuzi. Gravitace je popřena, život je obohacen o čas.
Žijte život neobyčejné krásy.

Proč sérum?
Nejvíce přeměňující krok, který můžete učinit pro svou pleť v pouhých několika luxusních kapkách. Séra jsou mocné koncentrované látky, které připravují Vaši pleť a umocňují péči a hydrataci, která bude následovat. Ať už je Váš cíl jakýkoli, toto sérum je přesně pro Vás.

POUŽITÍ:
Aplikujte ráno a večer před nanesením denního a nočního krému.
PRO VŠECHNY TYPY PLETI.

KOMPLETNÍ SLOŽENÍ:
Aqua (Water), Coco-Caprylate/Caprate, Propanediol, Glycerin, Carbomer, Chlorphenesin, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Sclerotium Gum, o-Cymen-5-Ol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Dehydroacetate, Chlorhexidine Digluconate, Punica Granatum Fruit Extract, Fragrance (Parfum), Trifolium Pratense (Clover) Flower Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract.

Značka CHRISTIAN BRETON
Katalogové číslo 1303-BRETON
Objem 30 ml
O značce / CHRISTIAN BRETON

Dopřejte si francouzský šarm, na kterém pracují ti nejlepší. Kosmetika Christian Breton, která získala již 17 globálních patentů, se zaměřuje na nejbezpečnější a nejúčinnější péči o pleť. Produkty řeší konkrétní problém, kterými vaše pleť trpí a bojují se známkami stárnutí.

Mohlo by se vám líbit