Skříň Finca

17 050 Kč
  • Doprava zcela zdarma

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 11. 6. - 13. 6.

  • Výdejny po celé ČR

S nadrozměrnou objednávkou vás samozřejmě nenecháme na holičkách. Dopravu i takto velkého kousku, včetně výnosu 2 člennou posádkou, od nás budete mít zadarmo.

Stylové, nadčasové a moderní. To jsou klíčová slova nábytkové série Finca. Série Finca pochází z kolekce holandské značky interiérového designu WOOOD a je vyrobena z přírodní borovice. Tento kousek je povrchově upravený matným nátěrem se světlým mlžově šedým odstínem. Čisté linie nábytku Finca nejsou přerušovány úchyty, s moderním systémem push-to-open se dvířka a zásuvky otevírají a zavírají tiše.

Skříň Finca je široká verze, úzký příborník je jednodveřový. Horní dvoje dvířka příborníku Finca zakrývají tři praktické úložné prostory. Níže je otevřená přihrádka pro vystavení vaší nejlepší domácí dekorace. Dvoje spodní dveře udržují další dva prostorné úložné prostory mimo dohled. Dvě horní a dvě spodní přihrádky mají každá výšku 32 cm, šířku 108 cm a hloubku 37 cm. Dvě přihrádky uprostřed mají výšku 34 cm. Spodní hrana příborníku ponechává vpředu 7 cm prostoru, díky čemuž nábytek vypadá jako plovoucí. Každá police má při rovnoměrném rozložení hmotnosti nosnost až 10 kg. Každý kus nábytku ze série Finca je dodáván jako jednoduchá stavebnice s jasným montážním návodem. Posouvání nábytku může způsobit škrábance na tvrdých podlahách, pro ochranu umístěte plstěné kluzáky na spodní stranu.

Značka WOOOD
Katalogové číslo 373466-M
Barva Mist
Rozměr 210 × 110 × 40 cm
Poznámka Vyžaduje montáž
Sleva do 20%
Materiál borovicové dřevo
dřevo: Dřevo je jeden z nejkrásnějších darů, které jsme od přírody dostali. Najdete u nás spoustu rozdílných druhů dřeva, ale o všech se dá říct, že mají nádech luxusu, praktičnosti a výdrže. Pro nejlepší péči doporučujeme používat speciální čistící přípravky na dřevo.
O značce / WOOOD

Koncept WOOOD je velmi jednoduchý. Vyrábějí robustní moderní nábytek, který je snadno sestavitelný a spojuje v sobě dekorativní i praktické funkce. Značka WOOOD má jen jedno poslání - dodat šťávu jakémukoliv interiéru. Vyzkoušejte atraktivní a moderní holandskou značku WOOOD a vytvořte ze svého bydlení unikátní záležitost.

Mohlo by se vám líbit

- 10 %
Skladem, u vás již 23. 4.
Šatní skříň SONGMICS
1 251 Kč 1 390 Kč
Dřevěná skříň Ties WOOOD
14 590 Kč
Dřevěná skříňka Gijs WOOOD
11 950 Kč