Skříň Modulair

22 050 Kč

Dostupné varianty

  • Doprava zcela zdarma

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 3. 7. - 8. 7.

  • Výdejny po celé ČR

S nadrozměrnou objednávkou vás samozřejmě nenecháme na holičkách. Dopravu i takto velkého kousku, včetně výnosu 2 člennou posádkou, od nás budete mít zadarmo.

Od působivé skříňové stěny až po vyplnění té úzké niky a od stylové TV skříňky přes celou šířku stěny až po hravý příborník. Se sérií Modular se to nemůže moc zbláznit! Matná dubová dýha poskytuje teplý, nadčasový vzhled a snadno se hodí do různých stylů interiéru. Ať už máte retro, skandinávský nebo botanický interiér, Modulair je váš nový poutač!

Nosnost: 15 kg na jednu polici

Značka VTWONEN
Katalogové číslo 400505-N
Barva přírodní
Rozměr 199 × 110 × 40 cm
Váha 62 kg
Sleva do 20%
Materiál dubová dýha
dřevo: Dřevo je jeden z nejkrásnějších darů, které jsme od přírody dostali. Najdete u nás spoustu rozdílných druhů dřeva, ale o všech se dá říct, že mají nádech luxusu, praktičnosti a výdrže. Pro nejlepší péči doporučujeme používat speciální čistící přípravky na dřevo.
O značce / VTWONEN

Další lekce minimalismu - tentokrát z Holandska. Značka Vtwonen nabízí kvalitně zpracovaný pohodlný nábytek, který má nápad a promění váš příbytek na moderní domov. Zakládají si na prvotřídních kvalitních materiálech a rozhodně se nebojí odvážných kombinací.

Vtwonen, to je značka pro vaše moderní bydlení.

Mohlo by se vám líbit

- 20 %
Skladem, u vás již 3. 4.
Šatní skříň SONGMICS
1 112 Kč 1 390 Kč
Dřevěná skříň Ties WOOOD
14 590 Kč
Dřevěná skříňka Gijs WOOOD
11 950 Kč