Skříň Yumi

8 890 Kč

Dostupné varianty

  • Doprava zcela zdarma

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 2. 5. - 6. 5.

  • Výdejny po celé ČR

Filozofie Japandi za novou kolekcí holandské interiérové značky BePureHome pochází z japonského výrazu: ukiyo. To znamená odpoutat se od každodenních starostí a vědomě žít přítomným okamžikem. Tato atraktivní série nábytku se vyznačuje elegantním designem, teplými tóny dřeva a silnou jednoduchostí. Předměty spojují japonskou jemnost a orientální dřevěné umění. Tyto stylové prvky byly bezchybně sloučeny v naší vlastní továrně v Zwaagdijk-Oost v Nizozemsku. Čisté holandské řemeslo s japonskou inspirací.

Značka BEPUREHOME
Katalogové číslo 801290-C
Barva Ceder
Rozměr 230 × 78 × 37 cm
Sleva do 20%
Materiál hluboce kartáčované borovicové dřevo
dřevo: Dřevo je jeden z nejkrásnějších darů, které jsme od přírody dostali. Najdete u nás spoustu rozdílných druhů dřeva, ale o všech se dá říct, že mají nádech luxusu, praktičnosti a výdrže. Pro nejlepší péči doporučujeme používat speciální čistící přípravky na dřevo.
O značce / BEPUREHOME

Elegantní a útulný domov je snem každého z nás. Stylový nábytek, nápadité doplňky, měkké přehozy a voňavé svíčky dělají domov tím pravým místem pro život. Holandská značka BEPUREHOME má v tomto ohledu co nabídnout. Jejich minimalistický styl, hra s tvary a materiály v kombinaci s kvalitní provedením, dodají všem domovům ten pravý jedinečný vzhled.

Mohlo by se vám líbit

- 15 %
Příborník Brisbane HOUSE NORDIC
9 851 Kč 11 590 Kč
- 15 %
Skříňka Dalby HOUSE NORDIC
2 966 Kč 3 490 Kč
- 15 %
Skříň Vita HOUSE NORDIC
3 051 Kč 3 590 Kč
- 15 %
Skříňka Dalby HOUSE NORDIC
2 966 Kč 3 490 Kč