Třímístná kožená pohovka Rodeo Classic

37 850 Kč
  • Doprava zcela zdarma

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 23. 5. - 27. 5.

  • Výdejny po celé ČR

S nadrozměrnou objednávkou vás samozřejmě nenecháme na holičkách. Dopravu i takto velkého kousku, včetně výnosu 2 člennou posádkou, od nás budete mít zadarmo.

Tato klasická třímístná pohovka má prošívané sedáky a nabízí dostatek místa k sezení. Pohovka je vyrobená z recyklované kůže. Recyklovaná kůže vzniká rozdrcením zbytků kůží. Tkanina je vyrobena ze dvou materiálů: podklad tvoří recyklovaná pravá kůže, která jí dodává její přirozený a jedinečný vzhled, kůže je chráněna polyesterovým potahem, který zabraňuje nerovnostem a dělá z ní robustní látku. Recyklovanou kůži lze udržovat následnovně: k čištění lze použít vlhký hadřík. V případě skvrn můžete skvrny odstranit neutrálním mýdlovým roztokem. Po odstranění skvrny otřete látku vlhkým hadříkem. Výška sedáku je 47 cm, hloubka 58, šířka 251 cm, operadlo je vysoké 49 cm. Výška područek je 70 cm a šířka 12 cm.

Značka BEPUREHOME
Katalogové číslo 800576-C
Barva hnědá cognac
Rozměr 83 × 275 × 88 cm
Montáž Produkt vyžaduje lehkou montáž
Sleva do 20%
Materiál 70% kůže, 30% polyester
kůže: Kůže je téměř nezničitelný materiál, o kterém můžeme s čistým svědomím říct, že časté nošení utváří jeho jedinečný charakter. Kvalitní kožený výrobek vydrží dlouhé roky a bude svému majiteli sloužit až do rozpadnutí.
O značce / BEPUREHOME

Elegantní a útulný domov je snem každého z nás. Stylový nábytek, nápadité doplňky, měkké přehozy a voňavé svíčky dělají domov tím pravým místem pro život. Holandská značka BEPUREHOME má v tomto ohledu co nabídnout. Jejich minimalistický styl, hra s tvary a materiály v kombinaci s kvalitní provedením, dodají všem domovům ten pravý jedinečný vzhled.

Mohlo by se vám líbit

- 10 %
Rozkládací pohovka Malling ACTONA
19 431 Kč 21 590 Kč
- 10 %
Rozkládací pohovka Malling ACTONA
17 721 Kč 19 690 Kč
Pohovka Belvedere EICHHOLTZ
145 990 Kč
Pohovka Taraval EICHHOLTZ
168 590 Kč