Třímístná pohovka Poeme

30 890 Kč   –17 %
25 785 Kč

Dostupné varianty

  • Doprava zcela zdarma

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 4. 6. - 6. 6.

  • Výdejny po celé ČR

S nadrozměrnou objednávkou vás samozřejmě nenecháme na holičkách. Dopravu i takto velkého kousku, včetně výnosu 2 člennou posádkou, od nás budete mít zadarmo.

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.

Strukturovaná potahová textilie s barevným efektem způsobeným prokládanými nitěmi v přízi. Pletené z vláken lněného typu.

Martindale hodnota je 25000 (hodnota udává míru odolnosti proti oděru). Vyrobeno z vláken L-typu (Test Martindale 25 000, 380 g/m²) s velmi příjemnou strukturou na dotek.

Aby byl nábytek v perfektním stavu, je třeba odstraňovat prach a nečistoty. Otřete jej čistým suchým hadříkem a dejte pozor, abyste nepoškodili nebo neroztrhli povlak. Nepoužívejte výrobky, které nejsou určeny pro tento typ povrchu. U tekutých nebo mastných skvrn primárně používejte hadřík navlhčený horkou nebo mýdlovou vodou. Pro udržení hustoty a barvy by měl být nábytek umístěn min. 50 cm od radiátoru nebo sporáku a měli byste se vyhnout přímému slunečnímu záření, aby se zabránilo stínování barev.

Nepoužívejte žádné abrazivní prostředky (bělidlo, čpavek atd.), které by mohly poškodit váš nábytek.

Části konstrukce: masivní borovicový rám, dřevotřískové desky, dřevovláknité desky, překližka, pružiny, černé chromované nohy, výplň (směs polyuretanové pěny s vysokou odolností 40 kg / m² a vaty 300 g / m²)

Obsahuje pružiny Wavy/Zig-Zag, jež se vyznačují vysokou pružností, trvanlivostí posedu a dlouholetým bezproblémovým používáním. Zároveň zajišťují dobrou prodyšnost, a proto je vhodná i pro alergiky. Ma × imální nosnost je 250 kg.

Zvýhodněnou cenu tohoto produktu jsme vám vyjednali s dodavatelem, jelikož bude produkt vyrábět specificky pro vás, nevznikne mu tak situace, že budou již vyrobené kusy zbytečně na skladě neprodané, tedy zero waste, který podporujeme. Bohužel s tím ale souvisí delší dodací doba, předpokládali jsme však, že si většinou stěhování poctivě plánujete a nepotřebujete pohovku zítra, tak snad je tento kompromis oukej.

Značka KOOKO HOME
Katalogové číslo KOK_3S_B2_52_POEME3
Barva světle šedá
Rozměr 220 × 92 × 90 cm
Poznámka vyrobeno v Evropě
Sleva do 20%
Materiál strukturovaná látka (100% polyester)
O značce / KOOKO HOME

Pohodlný nábytek nemusí být nudný! Kooko Home přináší do světa nábytku čerstvost a energii a bude šperkem každého interiéru. Zajímavý je design vzorů, skvělé barevné schéma, vynikající kvalita a krásně promyšlené detaily. Kooko Home nabízí široký sortiment nábytku různých velikostí, barev a stylů. Tady si vybere každy!

Mohlo by se vám líbit

Nové
Pohovka Belvedere EICHHOLTZ
145 990 Kč
Nové
Pohovka Taraval EICHHOLTZ
168 590 Kč
Nové
Pohovka Manhattan EICHHOLTZ
179 490 Kč
Nové
Pohovka Carbone EICHHOLTZ
122 590 Kč