Třímístná sametová pohovka Rodeo

32 290 Kč
  • Doprava zcela zdarma

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 2. 5. - 6. 5.

  • Výdejny po celé ČR

S nadrozměrnou objednávkou vás samozřejmě nenecháme na holičkách. Dopravu i takto velkého kousku, včetně výnosu 2 člennou posádkou, od nás budete mít zadarmo.

Tato třímístná pohovka nabízí dostatek místa k sezení a má měkký sametová potah. Výška sedadla je 45 cm, hloubka 60 cm, výška loketní opěrky je 68 cm. Sametová látka je měkká, vysoce kvalitní a vhodná pro intenzivní používání. Nedoporučujeme impregnaci pohovky. Série Rodeo se skládá z třímístné pohovky, 2,5-místné pohovky, lenošky, podnožky a jídelní židle. Objednávky na tento produkt nelze zrušit.

Značka BEPUREHOME
Katalogové číslo 800543-14
Barva medově hnědá
Rozměr 85 × 277 × 86 cm
Montáž Produkt vyžaduje lehkou montáž
Sleva do 20%
Materiál 100% polyester
samet: O sametu lze rozhodně říci, že hřeje, zútulní jakýkoliv interiér a dodá nádech slavnostního vzhledu a originality. Ze všeho nejvíce je však příjemný na dotek, proto se využívá na nábytek, doplňky a oblečení.
O značce / BEPUREHOME

Elegantní a útulný domov je snem každého z nás. Stylový nábytek, nápadité doplňky, měkké přehozy a voňavé svíčky dělají domov tím pravým místem pro život. Holandská značka BEPUREHOME má v tomto ohledu co nabídnout. Jejich minimalistický styl, hra s tvary a materiály v kombinaci s kvalitní provedením, dodají všem domovům ten pravý jedinečný vzhled.

Mohlo by se vám líbit

Nové
Pohovka Belvedere EICHHOLTZ
145 990 Kč
Nové
Pohovka Taraval EICHHOLTZ
168 590 Kč
Nové
Pohovka Manhattan EICHHOLTZ
179 490 Kč
Nové
Pohovka Carbone EICHHOLTZ
122 590 Kč