Trojmístná pohovka Neptune

54 350 Kč   –60 %
21 634 Kč

Dostupné varianty

  • Doprava zcela zdarma

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 4. 6. - 6. 6.

  • Výdejny po celé ČR

S nadrozměrnou objednávkou vás samozřejmě nenecháme na holičkách. Dopravu i takto velkého kousku, včetně výnosu 2 člennou posádkou, od nás budete mít zadarmo.

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.

Plyšová a luxusní sametová potahová látka s jemným leskem. Perfektní volba pro elegantní designy nábytku. Má velmi dobrou odolnost proti oděru, což výrazně snižuje riziko jejího poškození. Materiál je extrémně měkký, hedvábný na dotek. Díky čím delší vlas, látka se může během používání měnit.Látku lze čistit za mokra a žehlit při nízké teplotě.Povoleno je i chemické čištění.

Doporučuje se čistit celou pohovku měkkým kartáčkem. Vyhněte se silnému tření nebo náhlým prudkým pohybům. Nepoužívejte vysavač.

Zvýhodněnou cenu tohoto produktu jsme vám vyjednali s dodavatelem, jelikož bude produkt vyrábět specificky pro vás, nevznikne mu tak situace, že budou již vyrobené kusy zbytečně na skladě neprodané, tedy zero waste, který podporujeme. Bohužel s tím ale souvisí delší dodací doba, předpokládali jsme však, že si většinou stěhování poctivě plánujete a nepotřebujete pohovku zítra, tak snad je tento kompromis oukej..

Značka WINDSOR & CO
Katalogové číslo W_3S_2_F1_NP9
Barva Pink
Rozměr 195 × 79 × 76 cm
Poznámka Vyrobeno v Evropě
Váha 55 kg
Sleva nad 60%
Materiál Rám: borovice, dřevovláknité desky, překližka, kov / Tkanina: 100% samet
samet: O sametu lze rozhodně říci, že hřeje, zútulní jakýkoliv interiér a dodá nádech slavnostního vzhledu a originality. Ze všeho nejvíce je však příjemný na dotek, proto se využívá na nábytek, doplňky a oblečení.
O značce / WINDSOR & CO

Windsor & Co nabízí špičkový nábytek, který se vyznačuje elegantním designem a dokonalou úpravou. Kolekce nabízí moderní pohovky, křesla, multifunkční rohové pohovky, čalouněné židle, pohodlné opěrky hlavy a koberce. Nábytek Windsor & Co vyrábí ti nejlepší řemeslníci a řemeslnice, kteří vykonávají svou práci s vášňí a odhodláním. Každý kus z kolekce je jedinečný a je vyroben z těch nejkvalitnějších materiálů. Nábytek je ideální volbou pro vaši jídelnu, obývací pokoj, knihovnu a nebo domácí kancelář.

Mohlo by se vám líbit

Nové
Pohovka Belvedere EICHHOLTZ
145 990 Kč
Nové
Pohovka Taraval EICHHOLTZ
168 590 Kč
Nové
Pohovka Manhattan EICHHOLTZ
179 490 Kč
Nové
Pohovka Carbone EICHHOLTZ
122 590 Kč