Trojmístná pohovka Varenne

85 190 Kč   –64 %
30 610 Kč
  • Doprava zcela zdarma

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 19. 6. - 21. 6.

  • Výdejny po celé ČR

S nadrozměrnou objednávkou vás samozřejmě nenecháme na holičkách. Dopravu i takto velkého kousku, včetně výnosu 2 člennou posádkou, od nás budete mít zadarmo.

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.

Pohovka Varenne je potažena sametovým potahem s velmi hladkým povrchem. Je mimořádně měkký na dotek a splývavý. Díky vysoké kvalitě materiálu v kombinaci s elegantním a velmi příjemným vzhledem vypadá materiál na nábytku luxusně. Povrch se sametovým leskem poskytuje velmi zajímavý vizuální efekt v závislosti na uspořádání vláken a úhlu dopadu světla. Materiál je k dispozici v několika barevných variantách. Díky technologii Cleanaboo je omezena absorpce kapalin a kapalina stéká po jeho povrchu. Díky technologii Petproof je látka odolná a doporučuje se i majitelům domácích mazlíčků. Je velmi odolná proti oděru, což dodává nábytku dlouhodobě estetický vzhled (test Martindale: 60 000, 300 g/m², složení: 100% polyester - hodnota udává míru odolnosti proti oděru, např. u pohovek je standardně doporučena hodnota 30 000 a výše). Má také velmi nízkou náchylnost k žmolkování a odlupování. Bezpečnost pro uživatele a nepřítomnost škodlivých látek potvrzuje certifikát OEKO-TEX® STANDARD 100.

Použité materiály: sametový potah, masivní borovicové dřevo, čalounická lepenka, dřevotříska, zlaté kovové nožičky.

Celkové rozměry – délka 224 × šířka 95 × výška 85 cm, výška sedadla od podlahy – 45 cm, hloubka sedadla – 55/66 cm.

Výplň sedáku a opěradla: polyuretanová pěna 30 kg/m³

Maximální nosnost: 350 kg.

Celou pohovku se doporučuje čistit měkkým kartáčem. Vyvarujte se silného tření nebo náhlých prudkých pohybů. Nepoužívejte vysavač. Nepoužívejte čistící prostředky, které nejsou určeny pro daný typ materiálu. K čištění mokrých nebo mastných skvrn použijte papírovou utěrku a následně vlhkou měkkou houbu, která skvrnu rychle absorbuje. Poté můžete přistoupit k odstranění skvrny pomocí neutrálního čisticího prostředku a vody. Nikdy nesušte fénem, žehličkou, či jiným agresivním tepelným zdrojem. Nábytek udržujte v dostatečné vzdálenosti od topného zařízení (cca 60 cm). Nepoužívejte agresivní čisticí prostředky na bázi bělidel a amoniaku.

Zvýhodněnou cenu tohoto produktu jsme vám vyjednali s dodavatelem, jelikož bude produkt vyrábět specificky pro vás, nevznikne mu tak situace, že budou již vyrobené kusy zbytečně na skladě neprodané, tedy zero waste, který podporujeme. Bohužel s tím ale souvisí delší dodací doba, předpokládali jsme však, že si většinou stěhování poctivě plánujete a nepotřebujete pohovku zítra, tak snad je tento kompromis oukej.

Značka INTÉRIEURS 86
Katalogové číslo INT_3S_121_F3_VAR2
Rozměr 224 × 95 × 85 cm
Barva Dark Grey
Váha 40 kg
Sleva nad 60%
Materiál Potah: 100% polyester / Rám: borovicové dřevo, dřevotříska, kov
samet: O sametu lze rozhodně říci, že hřeje, zútulní jakýkoliv interiér a dodá nádech slavnostního vzhledu a originality. Ze všeho nejvíce je však příjemný na dotek, proto se využívá na nábytek, doplňky a oblečení.
O značce / INTÉRIEURS 86

Navrženo pro elegantní a moderní domov. Intérieiurs 86 ztělesňuje francouzskou rafinovanost. Jestli jste obdivovateli Hausmanna, slavného francouzského architekta, tak vás high-end pohovky, křesla a otomany této značky rozhodně nenechají chladnými. Díky pečlivě vybraným nóbl materiálům v kombinaci s rafinovanými křivkami a precizním zpracováním dosáhli designéři luxusních výsledků. Pociťte atmosféru sofistikovaných pařížských apartmánů i u vás doma. 

Mohlo by se vám líbit

- 10 %
Rozkládací pohovka Malling ACTONA
19 431 Kč 21 590 Kč
- 10 %
Rozkládací pohovka Malling ACTONA
17 721 Kč 19 690 Kč
Nové
Pohovka Belvedere EICHHOLTZ
145 990 Kč
Nové
Pohovka Taraval EICHHOLTZ
168 590 Kč