Trojmístná sametová pohovka Agate

33 250 Kč   –20 %
26 600 Kč

Dostupné varianty

  • Doprava zcela zdarma

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 3. 6. - 5. 6.

  • Výdejny po celé ČR

S nadrozměrnou objednávkou vás samozřejmě nenecháme na holičkách. Dopravu i takto velkého kousku, včetně výnosu 2 člennou posádkou, od nás budete mít zadarmo.

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.

Dva dekorační polštáře s rozměry 35 x 55 cm.

Bez úložného prostoru.

Rozměry: celková délka – 183 cm, celková šířka – 100 cm, celková výška – 97 cm, výška nožiček – 20 cm, výška sezení – 45 cm, šířka sezení – 170 cm, hloubka sezení – 57 cm.

Maximální nosnost 300 kg.

Syntetická imitace sametu s delikátním leskem. Vysoká odolnost vůči odoru. Velmi jemný a měkký materiál.

Výplň: pružiny, vysoce odolná polyuretanová pěna 30 kg/m³ + vatování 200 g/m².

Hodnota Martindale je 100 000 (hodnota udává míru odolnosti proti oděru, např. u pohovek je standardně doporučena hodnota 30 000 a výše).

Běžné nečistoty a prach pravidelně vysajte vysavačem nastaveným na nízký výkon s jemnou hlavicí, popřípadě jemně otírejte suchou utěrkou. Nepoužívejte čistící prostředky, které nejsou určeny pro daný typ materiálu. Nečistoty způsobené tekutinami či mastné skvrny urychleně odstraňte vlhkým hadrem, teplou vodou a šetrným čistícím prostředkem. Nikdy nesušte fénem, žehličkou, či jiným agresivním tepelným zdrojem. Nábytek udržujte v dostatečné vzdálenosti od topného zařízení (cca 60 cm). Nepoužívejte agresivní čisticí prostředky na bázi bělidel a amoniaku.

Značka MICADONI HOME
Katalogové číslo MIC_3S_2_F1_AGATE8
Barva černá
Poznámka vyrobeno v Evropě
Váha 45 kg
Sleva do 20%
Materiál samet, zlaté kovové nohy
samet: O sametu lze rozhodně říci, že hřeje, zútulní jakýkoliv interiér a dodá nádech slavnostního vzhledu a originality. Ze všeho nejvíce je však příjemný na dotek, proto se využívá na nábytek, doplňky a oblečení.
O značce / MICADONI HOME

Značkový nábytek Micadoni Home nabízí vysoce kvalitní nábytek vyrobený v souladu s životním prostředím. Všechny použité materiály a komponenty prošly důkladnými testy, aby byla zajištěna výjimečná kvalita, robustnost a dlouhá životnost výrobků.

Mohlo by se vám líbit

Nové
Pohovka Belvedere EICHHOLTZ
145 990 Kč
Nové
Pohovka Taraval EICHHOLTZ
168 590 Kč
Nové
Pohovka Manhattan EICHHOLTZ
179 490 Kč
Nové
Pohovka Carbone EICHHOLTZ
122 590 Kč