Variabilní exteriérová matrace Sit And Sleep Out™ – Beige

8 090 Kč   –10 %
7 281 Kč

Dostupné varianty

  • Doprava zcela zdarma

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 16. 4. - 18. 4.

  • Výdejny po celé ČR

Vhodné pro venkovní použití.

Sedět, lenošit a spát – Funkce zabalená do krásy. Matrace Sit and Sleep je navržena tak, aby vám umožnila sedět i spát. Díky čtyřem popruhům můžete uvázat smyčky a Sit and Sleep je tak pohodlným sedákem. Rozvažte popruhy a máte kvalitní matraci futon pro sebe nebo pro své hosty. Sit se Sleep se dá v rozloženém stavu opřít o zeď a vy tak můžete pohodlně sedět s opřenými zády, což se s běžnou nafukovací matrací dělat nedá. Užite si maximum z matrace Sit and Sleep – snadno se používá a skládá a ještě snadněji se rozepne, kdykoli budete potřebovat prostor pro hosty. Navrhla Julie Strange.

Materiál: potah – 80% bavlna, 20% polyester, matrace – 8 cm mix recyklovaných vláken a 4 cm pěnové jadro.

Celkové rozměry: 30 × 75 × 65 cm.

Rozměry matraci: 80 × 200 cm.

Jak se starat: Outdoorové produkty Karup jsou vyrobeny z prvotřídní 100% akrylové dralonové látky, která je odolná vůči skvrnám a odpuzuje vodu. V dešti materiál způsobí odpor vody z povrchu. Odneste prosím svoje OUT produkty vždy pryč ze silného deště, abyste se o ně co nejlépe starali. Použijte vlhký hadřík a v případě potřeby otřete vnější futon.

Značka KARUP DESIGN
Katalogové číslo 817402080200
Barva béžová
Rozměr 80 × 200 cm
Váha 6 kg
Sleva do 20%
Materiál látka
O značce / KARUP DESIGN

Karup, dánská nábytkářská firma, která čerpá inspiraci z nábytku tradičních japonských ložnic. Jejich futonové pohovky se díky své variabilitě hodí jak do malých, tak velkých interiérů - většinu z nich si totiž můžete podle aktuálních potřeb, nebo nálady všemožně polohovat a nastavovat. Na takových futonových postelích spávali odedávna i samurajové! Jsme si proto na 100% jistí, že na moderní variantě od značky Karup se vyspíte úžasně i vy.

Mohlo by se vám líbit

- 25 %
Skladem, u vás již 3. 4.
Variabilní exteriérová pohovka Buckle-Up Out™ – Beige/Beige KARUP DESIGN
16 042 Kč 21 390 Kč
- 10 %
- 10 %