Variabilní exteriérové křeslo Buckle-Up Out™ Chair – Beige/Beige

13 650 Kč   –10 %
12 285 Kč

Dostupné varianty

  • Doprava zcela zdarma

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 16. 4. - 18. 4.

  • Výdejny po celé ČR

Vhodné pro venkovní použití.

Rozepněte a lenoště – Zapněte přezku a zažijte vynikající zážitek z lenošení venku. Představujeme vám multifunkční venkovní křeslo Buckle Up od Karup Design s prvotřídním povrchem vhodným pro venkovní relaxaci. Každý kus Buckle up OUT™ je potažen látkou odolnou vůči skvrnám a odpuzující vodu. Městský vzhled dělá z venkovního nábytku OUT™ i stylový nábytek do interiéru. Kdykoli si chcete posedět venku, lenošit nebo jen tak odpočívat, jednoduše přemistěte křeslo Buckle up ven. Ideální pro čtení a stylové lenošení. V okamžiku z Buckle Up můžete připravit i venkovní lehátko, stačí jen rozepnout a rozložit. Buckle Up OUT ™ je k dispozici v bílé, šedé a béžové barvě.

Materiál: potah – 100% akrylové plátno, top – PES matrace a 2 cm pěnové jadro, sedák – PES matrace a 2 cm pěnové jadro.

Rozměry matraci: 70 × 200 cm.

Jak se starat: Outdoorové produkty Karup jsou vyrobeny z prvotřídní 100% akrylové dralonové látky, která je odolná vůči skvrnám a odpuzuje vodu. V dešti materiál způsobí odpor vody z povrchu. Odneste prosím svoje OUT produkty vždy pryč ze silného deště, abyste se o ně co nejlépe starali. Použijte vlhký hadřík a v případě potřeby otřete vnější futon.

Značka KARUP DESIGN
Katalogové číslo 801402402070
Barva béžová
Rozměr 70 × 200 cm
Váha 7 kg
Sleva do 20%
Materiál látka
O značce / KARUP DESIGN

Karup, dánská nábytkářská firma, která čerpá inspiraci z nábytku tradičních japonských ložnic. Jejich futonové pohovky se díky své variabilitě hodí jak do malých, tak velkých interiérů - většinu z nich si totiž můžete podle aktuálních potřeb, nebo nálady všemožně polohovat a nastavovat. Na takových futonových postelích spávali odedávna i samurajové! Jsme si proto na 100% jistí, že na moderní variantě od značky Karup se vyspíte úžasně i vy.

Mohlo by se vám líbit

- 25 %
Skladem, u vás již 3. 4.
Variabilní exteriérová pohovka Buckle-Up Out™ – Beige/Beige KARUP DESIGN
16 042 Kč 21 390 Kč
- 10 %
- 10 %