Váza Felicity

2 990 Kč

Dostupné varianty

  • Doprava zcela zdarma

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 6. 5. - 9. 5.

  • Výdejny po celé ČR

S chrpově modrou vázou Felicity nebude problém vytvořit pohádkový příběh. Rozverné křivky jsou dokonale vyváženy kropenatým povrchem vázy, který napodobuje zvláštní krásu roztříštěného skla. Chladný ledový odstín světle modré vázy je obzvláště úchvatným středobodem, který dodá čerstvým květinám nebo listům moderní nádech.

Krásná a zářivá váza Felicity v barvě chrpy modré Klimchi je ručně vyráběna v našem studiu pomocí precizně vyladěných technik předávaných z generace na generaci. Krakelovacího efektu vázy Felicity je dosaženo jemným procesem, během něhož jsou horké ručně foukané kusy kartáčovány přes piliny a poté rychle ponořeny do studené vody, než se naposledy vrátí do pece. Výsledkem je jedinečný fragmentární efekt, který vytváří iluzi roztříštěného povrchu v úžasném kusu funkčního skleněného umění.

Značka KLIMCHI
Katalogové číslo 20214-23-31-33
Barva Cornflower Blue
Rozměr 23 cm
Materiál 100% sklo
sklo: Sklo nám svou transparentností dovoluje vidět skrz a díky tomu se těší hojné oblibě na poli využití v bytech a domech. Při poctivém umývaní bude krásně křišťálově čisté po dlouhou dobu své životnosti.
O značce / KLIMCHI

Píše se rok 2019, kdy mladý podnikatel Lukáš Klimčák zakládá firmu KLIMCHI v srdci takzvaného Křišťálového údolí, v Kamenickém Šenově.
Sklo je v něm všudypřítomné. Je tu muzeum skla, sklářská střední uměleckoprůmyslová škola i původní cihlový komín rodinné sklárny Jílek, kde dodnes vyrábí většinu svých výrobků. Do regionu proslulého ruční výrobou skla se rozhodli přinést mladistvou vizi a prostřednictvím značky chtějí dostat české sklo opět do povědomí.

Mohlo by se vám líbit

- 10 %
Béžová váza Tuga NOO.MA
2 331 Kč 2 590 Kč
- 20 %
Sada 3 ks – Váza Fleur HÜBSCH
712 Kč 890 Kč
- 20 %
Váza Ingolf BLOOMINGVILLE
1 480 Kč 1 850 Kč
- 20 %
Váza Yobo BLOOMINGVILLE
1 112 Kč 1 390 Kč