Venkovní rohová pohovka Sicilië

71 590 Kč   –15 %
60 851 Kč

Dostupné varianty

  • Doprava zcela zdarma

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 2. 5. - 6. 5.

  • Výdejny po celé ČR

S nadrozměrnou objednávkou vás samozřejmě nenecháme na holičkách. Dopravu, včetně výnosu do bytu, od nás budete mít zadarmo.

Velkorysá série Sicily holandské outdoorové značky Exotan se hodí na prostornou zahradu nebo balkon, kde si můžete užít dlouhé letní dny s celou rodinou. Prostorná sedačka a luxusní salonek poskytují maximální relaxaci až pro 4-6 osob. Jste připraveni na léto? Sicílie série Exotan je vyrobena z hliníkového rámu. Látkový potah je odolný vůči různým povětrnostním vlivům a je voděodolný. Polštáře mají ve spodní části otevřenou strukturu, takže voda může rychle vytéct. Díky tomu také rychle opět uschne.

Značka EXOTAN
Katalogové číslo CH5800LSGA
Barva Šedá
Rozměr 60 × 262 × 246 cm
Sleva do 20%
Materiál hliník
kov: Lesklý kvalitní materiál, který dodá nádech luxusu a jen tak se neokouká. Mezi jeho přednosti řadíme především houževnatost a výdrž. Proto jsou produkty s prvky kovu jedny z nejkvalitnějších na trhu.
O značce / EXOTAN

Zahradní nábytek Exotan je v oboru zahradního nábytku pojmem již více než 30 let. Výrobky jsou vysoce kvalitní a jsou vyráběny v Asii.
Vzhledem k bohatým zkušenostem je Exotan vždy obeznámen se všemi trendy a vývojem na trhu. Díky široké kolekci má Exotan ty správné produkty pro každou zahradu nebo terasu.

Mohlo by se vám líbit

- 10 %
- 25 %
Skladem, u vás již 3. 4.
Variabilní exteriérová pohovka Buckle-Up Out™ – Beige/Beige KARUP DESIGN
16 042 Kč 21 390 Kč
- 15 %
Zahradní pohovka Capri – pravý roh EXOTAN
53 456 Kč 62 890 Kč