Zapečený minerální bronzer – Sunkissed

1 150 Kč

Dostupné varianty

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 7. 5. - 10. 5.

  • Výdejny po celé ČR

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.

Vytvořte zlatý letní lesk s INIKA Organic Baked Mineral Bronzer – 100% čistý minerální bronzer ve dvou odstínech, který hladce lichotí většině odstínů pleti. Lehký bronzer s dlouhou životností dodává pleti zdravě vypadající, přirozeně rozjasňující jas po celý rok, nebo jej lze použít pro jemné konturování.
Hedvábně lisovaný bronzující prášek pečený na terakotové dlaždici v Toskánsku v Itálii je obohacen o uklidňující, protizánětlivý a na antioxidanty bohatý extrakt z kůry magnólie, který pomáhá pleti vypadat pevněji a zároveň redukuje jemné linky. Squalane získaný z oliv slouží k hydrataci a udržování kožní bariéry a bojuje proti volným radikálům. Cukrová třtina – neboli Saccharum Officinarum – působí jako zvlhčovadlo zvyšující vlhkost, které pomáhá pokožce přitahovat vodu a následně ji zadržovat, čímž zvyšuje pružnost.
Baked Mineral Bronzer, umístěný v udržitelném jednorázovém plastovém hrnci se zrcadlem z recyklovaného PCR, má zcela přírodní složení vyrobené bez syntetických plniv, přísad, chemikálií nebo lisovacích činidel, jako je mastek. Pudr nabízí bohaté, ale míchatelné barevné efekty a výhody čistých minerálních pigmentů pro péči o pokožku spolu s bezproblémovou a snadnou aplikací kompaktního pudru.

Mica, Zea Mays (Corn) Starch*, Octyldodecanol, Pentylene Glycol (Sugar Cane), Aqua (Water), Squalane, Honokiol (Magnolia Bark), Lauroyl Lysine, Hectorite, Glyceryl Caprylate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Glyceryl Undecylenate, Lactic Acid, May Contain (+/-): Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499). *From Organic Agriculture, 100% Natural Origin of Total.

Značka INIKA ORGANIC
Katalogové číslo INK_6679_SUN
Objem 8 g
O značce / INIKA ORGANIC

V roce 2006, kdy se začal rozmáhat trend odstraňování chemikálií z našich životů, spatřila světlo světa dnes už legendární značka přírodní kosmetiky Inika Organic, vyrobená výhradně z certifikovaných organických produktů rostlinného či minerálního původu.

Vyměňte konvenční kosmetiku za tu neškodnou a svěřte se do péče oceňované značky Inika Organic.

Mohlo by se vám líbit

Organic Radiant Glow Veil INIKA ORGANIC
1 350 Kč
Zapečený minerální make-up
Zapečený minerální make-up
Varianty:FreedomPatienceTrust
Zapečený minerální make-up INIKA ORGANIC
1 150 Kč
Sypký minerální make-up s SPF 25
Sypký minerální make-up s SPF 25
Varianty:GraceFreedomInspiration
Sypký minerální make-up s SPF 25 INIKA ORGANIC
1 150 Kč
Organický tekutý make-up
Organický tekutý make-up
Varianty:TanBeigeCream
Organický tekutý make-up INIKA ORGANIC
1 250 Kč