Kancelářská židle

3 250 Kč   –10 %
2 925 Kč
  • Doprava zcela zdarma

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 17. 5. - 21. 5.

  • Výdejny po celé ČR

Jemná látka: židle z umělé kůže nejsou dostatečně prodyšné? Síťované židle jsou příliš hrubé? S pohodlným látkovým potahem a polstrovaným sedákem (tloušťka 7 cm) je tato otočná židle to pravé pro vás.
Adekvátní úleva: bolí vás záda po dlouhém dni v práci? Odsuňte svou starou židli stranou! Místo toho vyzkoušejte tuto židli s ergonomickým opěradlem. Snižuje napětí krku, ramen a zad.
Vaše židle, vaše držení těla: pracujete někdy s notebookem, někdy s PC a někdy s mobilem nebo tabletem? Díky nastavitelné výšce a uzamykatelnému úhlu sklonu se tato kancelářská židle přizpůsobí každé situaci.
Pro snadnou instalaci: úspora času při montáži znamená více času na důležité věci v životě. Díky označeným jednotlivým dílům, montážnímu nářadí a srozumitelnému návodu je montáž této židle velmi snadná.

Značka SONGMICS
Katalogové číslo OBN034B01
Barva černá
Rozměr 63 × 63 × (110-120) cm
Váha 14,6 kg
Sleva do 20%
Materiál ocel / polyester / polymerní houba / plast
O značce / SONGMICS

Značka SONGMICS má od svého vzniku v roce 2012 jasný cíl: vyrábět kvalitní a dostupný nábytek pro domácnosti široko daleko. Jejich produkty jsou jednoduché a funkční a pomohou vám si to doma uspořádat a zorganizovat. SONGMICS kladou velký důraz na zpětnou vazbu od svých zákazníků a své výrobky neustále vylepšují. A i díky tomu jsou tak oblíbené!

Mohlo by se vám líbit

Nové
Sada 2 ks – Barové židle VASAGLE
2 950 Kč
Nové
Sada 2 ks – Barové židle VASAGLE
2 750 Kč
Nové
Sada 2 ks – Barové židle VASAGLE
2 950 Kč
Nové
Sada 2 ks – Barové židle VASAGLE
3 050 Kč