Předsíňová sestava SIDNEY

118 790 Kč   –20 %
95 032 Kč
  • Doprava zcela zdarma

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 7. 8. - 9. 8.

  • Výdejny po celé ČR

Udělejte si pořádek v předsíni. Šatní souprava se skládá ze dvou botníků, zrcadla, šatní skříně a 2 praktických šatních panelů. Malá skříňka na boty s odkládací přihrádkou nabízí dostatek úložného prostoru pro cca 8 párů bot a lze ji krátkodobě použít jako lavici pro usnadnění obouvání. Zásuvka na velké skříni na boty pro cca 12 párů bot nabízí další úložný prostor pro další drobnosti. Bundy, kabáty nebo tašky najdou své místo na věšákových panelech, z nichž každý má 4 háčky. Sada botníků vyrobená z mangového dřeva v přírodní barvě s módním černým. Kombinace materiálů rustikálního dřeva v teplém přírodním tónu a hladkého kovu je velmi trendy, poskytuje zajímavé vzhledové kontrasty a vytváří útulnou atmosféru.

Značka SIT MÖBEL
Katalogové číslo SM_18001-63
Barva přírodní / černá
Váha 188,5 kg
Sleva do 20%
Materiál mangové dřevo
dřevo: Dřevo je jeden z nejkrásnějších darů, které jsme od přírody dostali. Najdete u nás spoustu rozdílných druhů dřeva, ale o všech se dá říct, že mají nádech luxusu, praktičnosti a výdrže. Pro nejlepší péči doporučujeme používat speciální čistící přípravky na dřevo.
O značce / SIT MÖBEL

Nábytkářská značka Sit-Möbel začala r. 1986 v západním Německu a zpočátku se specializovala na židle, z čehož je také odvozen název. Dnes je pro Sit-Möbel charakteristické zejména časté použití masivního dřeva, zároveň však německy přísný důraz na ekologii. Zároveň jejich tradice, kvalita zpracování, unikátnost a originalita jsou objektivně velmi nadstandardní. Ať už preferujete manhattanský styl, exotiku ala Bali, scandi Kodaň nebo případně fúze těchto stylů, jako náš oblíbený scandi-boho, věříme, že ukořistíte kousky, které budou hero produktem vašeho celého interiéru.

Mohlo by se vám líbit

- 15 %
Bambusový botník Manaus HOUSE NORDIC
671 Kč 790 Kč
- 15 %
Botník Padova HOUSE NORDIC
841 Kč 990 Kč
- 10 %
Skladem, u vás již 14. 5.
Botník Seaford ACTONA
4 941 Kč 5 490 Kč
- 10 %
Stojan na oblečení VASAGLE VASAGLE
1 701 Kč 1 890 Kč