Šperkovnice

2 090 Kč   –10 %
1 881 Kč
  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 16. 5. - 20. 5.

  • Výdejny po celé ČR

WOW! Byla to vaše první reakce, když jste objevili tuto prostornou šperkovnici? Se 6 šuplíky a 2 bočními dvířky na pantech vám nabízí četné možnosti uložení šperků. Naplňte tuto šperkovnici svými třpytivými šperky!
Každý šperk si zaslouží čestné místo: náramky, náušnice, prsteny, náhrdelníky, hodinky... vše najdete v této šperkovnici. Nemusíte tedy každé ráno shánět tyto šperky, protože váš čas je drahý.
Odpovídá vašemu stylu: jednoduchý design, klasická barva, lesklé kovové prvky – tato šperkovnice vaše poklady neukradne, ale krásně je zvýrazní. Tak si dopřejte tento elegantní box a ukažte svůj styl!
5hvězdičková ochrana: díky robustní MDF struktuře, vysoce kvalitnímu PU krytu, měkké sametové podšívce a prémiové sponě nabízí tato šperkovnice prvotřídní ochranu vašich pokladů, takže ji můžete používat je na dlouhou dobu.
S tímto dárkem nemůžete šlápnout vedle: příležitost, věk... Hledání dokonalého dárku pro ostatní vám způsobí bolesti hlavy, protože je třeba vzít v úvahu tolik kritérií? Nebojte se, tato šperkovnice je opravdu všestranná!

Značka SONGMICS
Katalogové číslo JBC152W01
Barva bílá
Rozměr 26 × 15 × 32 cm
Váha 3,8 kg
Sleva do 20%
Materiál MDF / PU / sametová tkanina / sklo
dřevo: Dřevo je jeden z nejkrásnějších darů, které jsme od přírody dostali. Najdete u nás spoustu rozdílných druhů dřeva, ale o všech se dá říct, že mají nádech luxusu, praktičnosti a výdrže. Pro nejlepší péči doporučujeme používat speciální čistící přípravky na dřevo.
O značce / SONGMICS

Značka SONGMICS má od svého vzniku v roce 2012 jasný cíl: vyrábět kvalitní a dostupný nábytek pro domácnosti široko daleko. Jejich produkty jsou jednoduché a funkční a pomohou vám si to doma uspořádat a zorganizovat. SONGMICS kladou velký důraz na zpětnou vazbu od svých zákazníků a své výrobky neustále vylepšují. A i díky tomu jsou tak oblíbené!

Mohlo by se vám líbit

- 20 %
Stolní organizér Pod HÜBSCH
1 640 Kč 2 050 Kč
- 20 %
Stolní organizér File HÜBSCH
1 752 Kč 2 190 Kč
- 20 %
Organizér Silo HÜBSCH
1 512 Kč 1 890 Kč
- 15 %
Set 2 – Skleněná dóza Taipei HOUSE NORDIC
722 Kč 850 Kč