Čtyřmístná pohovka Lola – pravý roh

76 790 Kč   –44 %
43 092 Kč

Dostupné varianty

  • Doprava zcela zdarma

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 1. 7. - 3. 7.

  • Výdejny po celé ČR

S nadrozměrnou objednávkou vás samozřejmě nenecháme na holičkách. Dopravu i takto velkého kousku, včetně výnosu 2 člennou posádkou, od nás budete mít zadarmo.

Žinylková potahová látka se zajímavým povrchem s 3D efektem. Je velmi příjemná a téměř hedvábná na dotek. Její struktura má podobu výrazného tkaní a mírně duhového povrchu. Nerovnoměrně probarvené nitě vytvářejí poutavou strukturu se stínovým a lesklým efektem. Vysoká kvalita a výrazný charakter materiálu dodávají nábytku atraktivní a smyslný vzhled, což umožňuje jeho široké využití v moderním interiéru. Látka je velmi odolná, drobné nečistoty jsou na ní sotva viditelné. Materiál je k dispozici v široké škále barev. Vyznačuje se vysokou odolností proti oděru, díky čemuž poskytuje nábytku estetický vzhled po velmi dlouhou dobu (test Martindale: >60 000, 490 g/m², složení: 100% polyester). Tkanina je nehořlavá, což minimalizuje riziko šíření požáru. Bezpečnost pro uživatele a nepřítomnost škodlivých látek potvrzuje certifikát OEKO-TEX® STANDARD 100.

Značka WINDSOR & CO
Katalogové číslo WIN_RC_140_F1_LOLA9
Barva Black
Rozměr 72 × 170 × 250 cm
Váha 108 kg
Sleva 40-60%
Materiál 100% polyester
O značce / WINDSOR & CO

Windsor & Co nabízí špičkový nábytek, který se vyznačuje elegantním designem a dokonalou úpravou. Kolekce nabízí moderní pohovky, křesla, multifunkční rohové pohovky, čalouněné židle, pohodlné opěrky hlavy a koberce. Nábytek Windsor & Co vyrábí ti nejlepší řemeslníci a řemeslnice, kteří vykonávají svou práci s vášňí a odhodláním. Každý kus z kolekce je jedinečný a je vyroben z těch nejkvalitnějších materiálů. Nábytek je ideální volbou pro vaši jídelnu, obývací pokoj, knihovnu a nebo domácí kancelář.

Mohlo by se vám líbit

- 45 %
Skladem, u vás již 30. 4.
Rozkládací sametová pohovka s úložným prostorem Romeo – levý roh MILO CASA
22 049 Kč 40 090 Kč
- 45 %
- 45 %