Čtyřmístná rohová pohovka Bean – pravý roh

47 150 Kč

Dostupné varianty

  • Doprava zcela zdarma

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 1. 8. - 5. 8.

  • Výdejny po celé ČR

S nadrozměrnou objednávkou vás samozřejmě nenecháme na holičkách. Dopravu, včetně výnosu do bytu, od nás budete mít zadarmo.

Kolekce pohovek Bean pochází od holandské značky interiérového designu WOOOD a svým robustním designem poskytuje pevnou základnu ve vašem sezení. Bean je známý pro své jednoduché linie, velkorysé možnosti látek a vysoký komfort sezení. Nízké nohy a kvalitní čalounění po celém obvodu zajišťují, že předmět Bean vypadá robustně, ale klidně. Mnoho verzí lze nekonečně kombinovat, Go Big with Bean! Rám Bean se skládá ze dřeva s certifikací FSC, jako jsou: dřevotříska, buk, borovice a překližka. Sedák má výplň z pěny T37, normální pěna s dlouhou životností a HR30, pěna s vysokou elasticitou, dynamickou tvarovou stálostí a zajišťuje vysoký uživatelský komfort. Pěna má vysokou prodyšnost a rychle se vrací do původního tvaru. Zádový polštář je vyplněn stejnou pěnou pro pohodlné sezení.

Náš bohatý Ferra samet má výraznou texturu, která poskytuje luxusní vzhled a zvláštní lesk. Měkká látka je vyrobena ze 100% polyesteru, což velmi usnadňuje údržbu. Texturovaný samet Ferra má Martindale 85 000, díky čemuž je vysoce odolný proti poškrábání, vyblednutí a žmolkování. Ferra je díky žinylkovým přízím velmi měkká na dotek, technika žakárového tkaní vytváří objemné čalounění. Robustní pohovka má celkovou výšku 73 cm, šířku 305 cm a hloubku 96 cm. Výška sedáku je 45 cm a zajišťuje jemné opěrné sezení. Šířka sedáku je 241 cm a hloubka sedáku je 69 cm. Šířka sedáku lenošky je 112 cm a hloubka sedáku lenošky je 145 cm. Područky mají výšku 73 cm, měřeno od podlahy a šířku 32 cm. Výška opěradla 73 cm. Dřevěné nohy jsou vysoké 2 cm. Pohovka při rovnoměrném rozložení unese 100 kg na sedadlo.

Značka WOOOD
Katalogové číslo 375694-BM
Barva Buttermilk
Rozměr 73 × 305 × 175 cm
Váha 137 kg
Sleva do 20%
Materiál 100% polyester
O značce / WOOOD

Koncept WOOOD je velmi jednoduchý. Vyrábějí robustní moderní nábytek, který je snadno sestavitelný a spojuje v sobě dekorativní i praktické funkce. Značka WOOOD má jen jedno poslání - dodat šťávu jakémukoliv interiéru. Vyzkoušejte atraktivní a moderní holandskou značku WOOOD a vytvořte ze svého bydlení unikátní záležitost.

Mohlo by se vám líbit

- 45 %
Skladem, u vás již 2. 5.
Rozkládací sametová pohovka s úložným prostorem Romeo – levý roh MILO CASA
22 049 Kč 40 090 Kč
- 45 %
- 45 %