Dvoumístná pohovka Flom

50 990 Kč   –10 %
45 891 Kč

Dostupné varianty

  • Doprava zcela zdarma

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 28. 6. - 2. 7.

  • Výdejny po celé ČR

S nadrozměrnou objednávkou vás samozřejmě nenecháme na holičkách. Dopravu, včetně výnosu do bytu, od nás budete mít zadarmo.

Seznamte se s Flom - měkká a baculatá pohovka, která zve k odpočinku a zaručuje naprosté pohodlí za všech okolností. Postavena z jednoduchých modulů, tudíž se může rozrůst na 3místnou nebo rohovou pohovku navrženou tak, aby vyhovovala vašim prostorovým potřebám. Vynikající struktura a barva čalounění spojená s vizuálně výrazným, přiléhavým tvarem ozdobí váš obývací pokoj nádechem originality, která nekoliduje s domáckou atmosférou.

PÉČE: Kryt není snímatelný. Většinu skvrn z čalounění lze odstranit vodou a jakýmkoliv jemným čisticím prostředkem, jako je mýdlo, a poté vytřít do sucha. Neškrábejte ani nedrhněte.

>výška sedáku 42 cm
> šířka sedáku 140 cm
> hloubka sedáku 70 cm

Značka NOO.MA
Katalogové číslo FUR4042_2
Barva Cloud Beige
Váha 74 kg
Sleva do 20%
Materiál 100% polyester
O značce / NOO.MA

Polská značka noo.ma má široký výběr nábytků a doplňků jak pro komerční účely, tak pro vytvoření domova a pohody. Dbají na udržitelnost materiálů, které jsou orientované na budoucnost za rozumné ceny. NOO.MA prodává všestranný a vizuálně univerzální nábytek a doplňky pro všechny kreativce. Jejich klíčovou hodnotou je vždy být šetrnější k životnímu prostředí, proto jsou všechny jejich návrhy vyráběny zodpovědně a dodávány v plochém balení, téměř bez použití plastů.

Mohlo by se vám líbit

- 44 %
- 44 %
- 45 %
- 45 %