Pohovka Prado – pravá

114 690 Kč   –15 %
97 486 Kč

Dostupné varianty

  • Doprava zcela zdarma

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 24. 6. - 26. 6.

  • Výdejny po celé ČR

S nadrozměrnou objednávkou vás samozřejmě nenecháme na holičkách. Dopravu i takto velkého kousku, včetně výnosu 2 člennou posádkou, od nás budete mít zadarmo.

Prado by Mesonica je jedinečný kus nábytku. Skvěle se hodí nejen do moderních interiérů, ale vypadá skvěle i v kreativně zařízených domácnostech. Důmyslný tvar pohovky podtrhují charakteristické kovové nožky, které tento nábytek odlehčují. V nabídce módních látek Mesonica si lze vybrat od elegantního bílého čalounění až po klasickou antracitovou barvu. Kolekce Prado zahrnuje pohovky, rohy a pufy.

> čalounění: Moda - vysoce kvalitní kůže 100%, typ: upravená lícová kůže; tloušťka: 1,3-1,5mm; původ suroviny: Asie/Jižní Amerika
> polyuretanová pěna: sedák: super měkký 3030, 30 kg/m³, opěrné polštáře: 70 % silikon 30 % PU granule
> konstrukce: překližka, buk, borovice, dřevotříska, sololit, karton

Značka MESONICA
Katalogové číslo MES-PRADO-114A-4R
Barva Shadow Grey
Rozměr 315 × 180 × 85 cm
Váha 100 kg
Sleva do 20%
Materiál Moda – vysoce kvalitní přírodní kůže
kůže: Kůže je téměř nezničitelný materiál, o kterém můžeme s čistým svědomím říct, že časté nošení utváří jeho jedinečný charakter. Kvalitní kožený výrobek vydrží dlouhé roky a bude svému majiteli sloužit až do rozpadnutí.
O značce / MESONICA

Mesonica není jen další nábytkářskou značkou, je to příběh lásky k designu a kvalitě. Očekávejte nábytek, kde každý kousek vyzařuje osobitý styl a zároveň nabízí ten nejvyšší komfort. Z klasického dřeva až po luxusní tkaniny - Mesonica je spojením tradičního řemesla s moderním designem, vytvořeným pro ty, kteří chtějí mít domov s charakterem. Je to nábytek, který se nejen podíváte, ale i prožijete.

Mohlo by se vám líbit

- 45 %
Skladem, u vás již 3. 5.
Rozkládací sametová pohovka s úložným prostorem Romeo – levý roh MILO CASA
22 049 Kč 40 090 Kč
- 45 %
- 45 %