Pohovka Puzo – pravá

32 750 Kč   –15 %
27 837 Kč
  • Doprava zcela zdarma

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 21. 6. - 25. 6.

  • Výdejny po celé ČR

S nadrozměrnou objednávkou vás samozřejmě nenecháme na holičkách. Dopravu i takto velkého kousku, včetně výnosu 2 člennou posádkou, od nás budete mít zadarmo.

Pohovka stojící na ústředním místě obývacího pokoje je kus nábytku, který upoutá pozornost hned na začátku. Stojí za to dbát na to, aby potěšila svým designem ladícím s charakterem celého interiéru i na to, aby se na jejím pohodlném místě každý cítil pohodlně. Pohovka PUZO, která je kombinací kvalitních potahů s dobře tvarovanými a kovovými nožkami, se vyznačuje univerzálním stylem. Pohovka se skvěle hodí k ostatnímu nábytku a dodává interiéru rafinovaný šik. Pohovka PUZO má hluboké sezení, vhodně tvarované opěradlo i pohodlné područky. Pohovka dokonale funguje jako vybavení obývacího pokoje v soukromí domova i jako doplněk zdobící kancelář, kterou denně navštěvují důležití klienti a obchodní partneři.

> čalounění: kvalitní tkanina polyester 100%
> Martindale 50 000 360 g/m2
> polyuretanová pěna: sedák: 30 kg/m³, opěrák: 21 kg/m³
> konstrukce: překližka, buk, borovice, dřevotříska, sololit, karton

Značka MESONICA
Katalogové číslo MES-PUZO-13N-4R
Barva Light Beige
Rozměr 240 × 165 × 74 cm
Váha 72 kg
Sleva do 20%
Materiál látka Mesonica Selection
O značce / MESONICA

Mesonica není jen další nábytkářskou značkou, je to příběh lásky k designu a kvalitě. Očekávejte nábytek, kde každý kousek vyzařuje osobitý styl a zároveň nabízí ten nejvyšší komfort. Z klasického dřeva až po luxusní tkaniny - Mesonica je spojením tradičního řemesla s moderním designem, vytvořeným pro ty, kteří chtějí mít domov s charakterem. Je to nábytek, který se nejen podíváte, ale i prožijete.

Mohlo by se vám líbit

- 45 %
Skladem, u vás již 2. 5.
Rozkládací sametová pohovka s úložným prostorem Romeo – levý roh MILO CASA
22 049 Kč 40 090 Kč
- 45 %
- 45 %