Premium Miniwallet Dusk

2 590 Kč
  • Doprava zcela zdarma

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 6. 5. - 9. 5.

  • Výdejny po celé ČR

Na bankovky, vizitky, účtenky, 4-6 karet v hliníkovém pouzdře a další 4 karty v zapínacím koženém obalu - v tomto případě z prémiové tříselně činěné italské hovězí usně.

Víte, co získáte kombinací hliníkového pouzdra na karty a parádního přebalu z italské tříselně činěné hovězí kůže? Praktickou peněženku.

Prim hraje prostor na karty - bez těch už dnes prakticky žít nejde. Proto je jádrem peněženky Secrid lehké a tenké hliníkové pouzdro. To pojme 4 až 6 karet v závislosti na tom, zda jsou či nejsou embosované. Přístup k nim je snadný - pomocí vysunovacího táhla, v této verzi kovového. Díky patentovanému designu a použitému materiálu poskytuje pouzdro také RFID ochranu proti zkopírování karet na dálku.

Nadstavbu pak tvoří zapínací kožený přebal, do kterého uložíte další 4 karty, bankovky, vizitky či třeba účtenky. Samotná kůže pak je ještě podařenější, než bylo dosud zvykem, italská, tříselně činěná, s jemným sametovým leskem.

> Hliníkové pouzdro s RFID ochranou
> Zapínací obal z prémiové italské tříselně činěné hovězí kůže
> Na 4-6 (platebních) karet v pouzdře a další 4 karty v koženém obalu
> Na bankovky, vizitky a účtenky
> Váha: 72 g
> Vyrobena v Holandsku

Značka SECRID
Katalogové číslo MDu-Dark-Brown
Barva Dark Brown
Rozměr 10,2 × 6,5 × 2,1 cm
Materiál kůže / hliník
kůže: Kůže je téměř nezničitelný materiál, o kterém můžeme s čistým svědomím říct, že časté nošení utváří jeho jedinečný charakter. Kvalitní kožený výrobek vydrží dlouhé roky a bude svému majiteli sloužit až do rozpadnutí.
O značce / SECRID

Secrid spojil industriální design a módu dohromady a vytvořil tak super praktické peněženky, kterých už se nebudete chtít vzdát. Holandský brand myslel při designování hlavně na platební karty, které hýbou dnešním světem. Patentovaný design vysouvání karet jedním tahem vás okouzlí nejen provedením, ale i funkčností, která vám bude každý den věrně sloužit a vaše karty navíc ochrání před nechtěným bezkontaktním čtením dat.

Mohlo by se vám líbit